AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Seyma Korkmaz kac yasindadir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Şeyma Korkmaz kaç yaşındadır?​

33 yaşında (20 Aralık 1988)Şeyma Korkmaz / Yaş
Mete’nin eşi kimdir?
Şeyma KorkmazCüneyt Mete / Eşi (e. 2019)
Beni Affet Şeyma Korkmaz kiminle evli?
Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurdu. Beni Affet adlı dizide tanıştığı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019 tarihinde evlendi.

Şeyma Korkmaz kaç çocuğu var?​

Oyuncu Korkmaz, Beni Affet adlı dizisinde tanışıp birliktelik yaşadığı meslektaşı Cüneyt Mete ile 1 Mayıs 2019’da nikah masasına oturdu. Mutlu çiftin henüz bir çocuğu yok.
Şeyma Korkmaz eski eşi kim?
Cüneyt Mete (d.
Şeyma Korkmaz neden ayrıldı?
3. Sezonda diziye dahil olan Şeyma Korkma, senaryo gereği canlandırdığı karakterin ölmesi nedeniyle diziden ayrıldı.
Cüneyt Mete’nin Beni Affet dizisinde oynadığı Cesur Karabey karakterinin kısa açıklaması ve resmi.
Cüneyt Mete nin kaç çocuğu var?
Cüneyt Mete Ankara’da yaşamaktadır ve Cem ve Ferhan adında ikiz çocukları vardır.
Şeyma Korkmaz eski eşi kimdir?

Şeyma Korkmaz hangi dizilerde rol aldı?​

Beni Affet2011 – 2018Kuruluş: Osmanşu tarihten beri: 2019Hayata Bes KalaŞeyma Korkmaz/TV şovları
Mari neden öldü Kuruluş Osman?
Atv’nin sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 86’ncı bölümü, milyonları ekran başına kilitledi. Soluksuz izlenen son bölüme İbrahim Fakih’in zehirleme talimatıyla Cornelia tarafından öldürülen Mari damga vurdu. Kayı Obası’nı yasa boğan ölüm sahnesi sosyal izleyicilere duygusal anlar yaşattı.
Cüneyt Mete hangi dizilerde rol aldı?
Aşk ve Mavi2016 – 2018Kardeşlerimşu tarihten beri: 2021Beni Affet2011 – 2018Kurtlar Vadisi Terörşu tarihten beri: 2007Yeni EvliCüneyt Mete/TV şovları

Beni affet dizisi kader kimdir?​

Ceren Yalazoğlu Karakoç’un Beni Affet dizisinde oynadığı Kader Kayacan karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Ceren Yalazoğlu Karakoç ayrıldımı, Kader Kayacan öldü mü? Bahar’n hırslı ve gözü yükseklerdeki kız kardeşi.
Şeyma Korkmaz evli mi?
Cüneyt MeteŞeyma Korkmaz / Eşi (e. 2019)
Cüneyt Metenin karısı kim?
Şeyma KorkmazCüneyt Mete / Karı (e. 2019)

Geri