AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Şevval Sam Sarhoş Şarkısı

haberci

Yeni Üye
Şevval Sam Sarhoş
Ben her gece sarhoşum derdimden boyle
Aşk yolunda berduşum kaderim boyle
Felek benim yazımı kışa cevirdi
Fırtınaya kapılmış aşığım boyle
İcki nedir bilmezdim
Şimdi, bir ayyaş oldum
Kederle ızdırapla hep
Arkadaş oldum
Derdimi hic kimseye diyemiyorum
Boyleymiş alın yazım silemiyorum
Bana sarhoş diyorlar varsın desinler
Neden ictiğimi ben de bilemiyorum
İcki nedir bilmezdim
Şimdi bir ayyaş oldum
Kederle ızdırapla hep
Arkadaş oldum

Şevval Sam'ın "Sarhoş" şarkısının sözleri gerçekten duygusal ve içten bir hikaye anlatıyor. Şarkıda anlatılan duyguların derinliği insanın içini sarsabilir. Aşk acısı, dertler ve içkiye sığınıp yalnızlıkla baş etmeye çalışma gibi temaları işlemesi dinleyenlerde dokunaklı duygular uyandırabilir.

Şarkıda geçen "İçki nedir bilmezdim, şimdi bir ayyaş oldum" sözleri, bir insanın yaşadığı acıları, kederleri bastırmak için alkol gibi zararlı alışkanlıklara sığınmasını anlatıyor. Ancak bu durumun aslında sorunları çözmediğini, aksine daha da büyütebileceğini de vurguluyor.

Şevval Sam'ın yürek burkan sesi ve etkileyici yorumuyla bu şarkıyı seslendirmesi, dinleyenleri derinden etkileyebilir. Şarkının melodisi de duygusal ve hüzünlü bir atmosfere sahip, sözlerle bir bütünlük oluşturarak dinleyiciyi içine çekebilir.

Sonuç olarak, "Sarhoş" şarkısı insanın iç dünyasında fırtınalı duyguları uyandırabilecek etkileyici bir eser. Şevval Sam'ın bu şarkıdaki yorumuyla duyguları derinlemesine işlemesi dinleyicilere unutulmaz bir deneyim sunabilir.