AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sevmedim deme bana bana soyleyen kim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sevmedim deme bana bana söyleyen kim?​

Burak BulutKurtuluş KuşSevmedim Deme/Sanatçılar
Benekli Ayhan adın ne?
Ayhan Koç (@benekli.ayhan) • Instagram photos and videos.

Benekli Ayhan nerede oturuyor?​

Kendine özgü üslubu ile sosyal medyanın sevilen yüzü olmayı başaran Benekli Ayhan’ın soyadı ise Koç’tur. Ayhan Koç’un Instagram hesabında 130 binin üzerinde takipçisi bulunmaktadır. Ayhan Koç’un aslen Sivaslı olduğu bilinmektedir ve kendisi Ankara’da yaşamaktadır.
Ben bilmem kim söylüyor?
Ebru Yaşar’ın yeni şarkısı Ben Bilmem kısa süre önce Youtube’a yüklendi.

Sevmedim deme nerede çekildi?​

Şarkının klibi Metin Arolat yönetmenliğinde Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekildi. Single’ın fotoğraflarını ise Sefa Gulsoy çekti.
Sevmedim deme ne zaman çıktı?
3 Haziran 2021Sevmedim Deme/Çıkış tarihi

Benekli Ayhan nerede?​

Benekli Ayhan evli ve 3 çocuk babasıdır. Ankara’da yaşadığı bilinen Benekli Ayhan’ın Youtube kanalının ismi “AYHAN KOÇ BENEKLİ AYHAN” ‘dır. Aynı şekilde İnstagram hesabının adı ise “@benekli.ayhan” ‘dır.
Orhan Ayhan kaç yaşında?
Orhan Ayhan, 1938 yılında doğmuştur. İstanbul Üniversitesi, Coğrafya Bölümü’nden mezun olmuştur.

Ben Bilmem kime ait?​

Söz ve müziği Özlem Güneykaya, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait olan şarkı, Seçkin Süngüç yönetmeliğinde Çatalca’da kliplendirildi. İki gün süren çekimlerde, tüm pandemi kuralarına uyuldu. Yolu sevgiden geçenlerin kalbine işleyen “Ben Bilmem”, çiftlerin aşk şarkısı olurken, sözleri araçların üzerine dahi yazıldı.
Baba ya klibi nerede çekildi?
Ünlü isim yeni klibinin çekimlerini Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yer alan Tarihi Gölyazı Köyü’nde yaptı. Klip içerisinde Gölyazı sakinlerine de yer veren; söz, müzik ve düzenlemesi Manuş Baba’ya ait olan şarkının, klibini yöneten isim Ahmet Can Tekin oldu. Videoda Manuş Baba’ya, Mihrişah Acartürk eşlik etti.

Kurtuluş kuşu nereli?​

1997 doğumlu olan Kurtuluş Kuş Karaman’da dünyaya geldi. İlk olarak DMC Mahzen etiketiyle piyasaya çıkan single parçası olan “Rüya Gibi” ile büyük beğeni toplayan Kuş ardından “El İnsaf” isimli teklisini müzikseverlerin beğenisine sundu.

Geri