AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sevmedim Deme Bana Bana kimin?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sevmedim Deme Bana Bana kimin?​

Burak BulutKurtuluş KuşSevmedim Deme/Sanatçılar
Hakkı Bulut kaç tane şarkısı var?
59 tane de albüm yapmış olan Hakkı Bulut, “İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız ve Son Mektup” şarkıları başta olmak üzere bir çok ismi star yapan şarkıların bestekarıdır. Yaklaşık olarak 250’ye yakın eseri başka sanatçılar tarafından seslendirilmiştir.

Hakkı Bulut mu?​

Hakkı Bulut (d. 3 Şubat 1945, Mazgirt, Tunceli), Türk arabesk şarkıcısı-şarkı yazarı, müzik yapımcısı, öğretmen ve oyuncudur….
Sevmedim Deme Bana Bana ne zaman çıktı?
2021Sevmedim Deme / Çıkış tarihi

Burak Bulut nasıl ünlü oldu?​

Burak Bulut 1980 yılında doğmuştur ve aslen Elazığ’lıdır. ünlü şarkıcı son zamanlarda Kurtuluş Kuş ile birlikte çıkardığı şarkılarla gündeme gelmektedir. Son zamanın başarılı şarkıcılarından olan Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ile seslendirdiği Nabız ve Sevmedim Deme şarkılarıyla gündeme gelmişti.
Hakkı Bulut nerede öğretmenlik yaptı?
HAKKI BULUT’UN HAYATI Adana Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra dışarıdan Adana Öğretmen Okulu’nu bitiren Hakkı Bulut, öğretmenliğe başladığı yıllarda babasının saz çalmasının etkisiyle küçük yaşta müzikle ilgilenmeye başladı. 1967 yılında ilk plak çalışmasını yaptı.

Hakkı Bulut öldü mü ölmedi mi?​

ÖZEL YAŞAMI. 1945 doğumlu olan Hakkı Bulut, 2021 yılı itibarıyla 76 yaşındadır. 1964 yılında Saadet Bulut ile evlendi. Hakkı Bulut’un 4 kızı, 1 oğlu bulunurken, 9 kez evlendiği ileri sürülüyor.
Hakkı Bulut kaç tane albümü var?
Sanatçının 12 sinema filmi ve 2021 itibarıyla 65 albümü bulunmaktadır. Ayrıca söz ve müzikler de kendisine aittir.

Sevme deme bana kim söylüyor?​

Sevmedim Deme · Kurtuluş Kuş, Burak Bulut · Kurtuluş Kuş · Burak Bulut · Kurtuluş Kuş · Burak Bulut · Kurtuluş Kuş · Burak Bulut · Onur Aşar Sevmedim Deme ℗ Mahzen Media Released on: 2021-06-03 Auto-generated by YouTube.

Geri