AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sevgiliye Yazılacak Duygusal Mektuplar

haberci

Yeni Üye
Sevgiliye Yazılacak Mektuplar
imagessevgiliyeyazilacakduygusalmektuplar5af66f9a636f5
Aşkım seni cok sevdiğimi soyliyerek başlamak istiyorum mektubumaSevgilim seni cok ozledim bu hasret icimizde cığ gibi buyurken gelecekti guzel gunlerimizin hayali ile avutuyorum kendimi cok cabuk ayrı duştuk Aşkım ne ben sana ne sen bana doyamadık Sevgilim
Ama biliyorum ki birgun bizde birbirimize kavuşacağız o gunlerinin hayali ile yaşıyorumSensiz gecirdiğim acı tatlı her gunumu sırf sana kavuşacağım icin sabırla geciriyorumElbette bitecek bu hasret birbirimize kavuşacağız
Gorevin bitecek yanıma geleceksin birlikte cok guzel gunlerimiiz olacak kimbilir yeterki sen benden vazgecme sevgilim yeterki aşkımız bitmesin hasretle sana sarılıyorum sana bu mektupla birlikte kucak dolusu sevgilerimi ve umutlarımı gonderiyorum AşkımSen benim umudum Aşkım Sevgilim herşeyimsin bunu sakın unutmaGeleceğin gunleri iple cekiyorum sayılı gun cabuk gecer demişler biliyorum yeterki sağlık olun gelir gecer her gun seni beklemek seni sevmek kadar guzel SevgilimAllaha emanet ol seni seviyorum biricik Aşkın
imagessevgiliyeyazilacakduygusalmektuplar5af66f9b77b0b
Senin olacak ! seninle olacak !
Birine sevgilim dediğin zaman, yanında gozlerinin icine bakmaya utanmayacaksın Oyle romantik fısıldaşmalarmış elele tutuşup bakışmakmış bundan ibaret olmayacak Deli gibi seveceksin Yağmurun altında elele tutuşup koşturabilecek kadar cılgın , surekli ilaclarını aldın mı?diye kontrol edecek kadar aşık olacaksın Gozlerine bakmaya hem kıyamayacak hemde doyamayacaksın Kollarındayken kendini cok iyi hissedeceksin Onun yanında istediğin kadar sacmalayıp istediğini soyleyeceksin Oyle ağır başlı takılmaya falan calışmayacaksın rezil olmamak icin Bazen dizlerine yatıp hayal kurabileceksin Tek bildiği kelime oymuş gibi surekli aşkımdiye hitap etmeyecek bebeğim, meleğimdiyecek sana Derdin olunca gidip anlatabileceksin o da sıkılmadan dinleyebilecek ,yardım edecekSana sadece sevgili değim arkadaş , abi , sırdaş Tutku şefkat sevgi her şeyden biraz barındırabilecek icinde Ve oyle sebepsiz yere gitmelere de kalkışmayacak Sen ona ihtiyac duyduğun icin değil de , kendisi muhtac olduğu icin kalacak Ben gidiyorumdediğinde hayır kal! seni yanımda istiyorumdiyebilecek kadarcesur olacak Gecmişinin nasıl olduğunu ondan once kimlerin gelip gectiğini umursamayacak Cunku kalbinde tek olduğunu bilecek Hayatını seninle gecirmekten ote , o nun hayatının tamamı sen olacaksın Senin olacak ! seninle olacak !

Sevgili,

Bugün yine seni ne kadar çok sevdiğimi anlatarak bu mektubumu yazmaya başlamak istiyorum. Seni çok özledim, içimizi büyüten bu hasretin sona ereceği güzel günlerimizin hayaliyle avunuyorum. Çok hızlı ayrıldık, ne ben sana ne sen bana doymadık sevgilim.

Ama biliyorum ki bir gün birbirimize kavuşacağız, o günlerin hayaliyle yaşıyorum. Sensiz geçirdiğim her acılı tatlı günü sadece sana kavuşmak için sabırla geçiriyorum. Elbette bu hasret son bulacak, birbirimize kavuşacağız. Görevin bitecek, yanıma geleceksin, birlikte çok güzel günlerimiz olacak. Kim bilir, yeter ki sen benden vazgeçme sevgilim, yeter ki aşkımız bitmesin. Hasretle sana sarılıyorum ve bu mektupla birlikte kucak dolusu sevgimi ve umutlarımı gönderiyorum. Sen benim umudumsun, aşkım. Sevgilim, her şeyimsin, bunu sakın unutma.

Geleceğimizin günlerini iple çekiyorum. Sayılı günler çabuk geçer demişler, biliyorum. Yeter ki sağlıkla olun, gelir geçer her gün seni beklemek, seni sevmek kadar güzel sevgilim. Allah'a emanet ol, seni seviyorum biricik aşkım.

Sevgili,

Birine "sevgilim" dediğin zaman, onunla gözlerinin içine bakmaktan utanmayacaksın. O romantik fısıldaşmalar, elele tutuşup bakışmalar sadece bununla sınırlı olmayacak. Deli gibi seveceksin, yağmurun altında elele tutuşup koşturabilecek kadar çılgın olacaksınız.
Gözlerine bakarken hem kıyamayacak hem de doyamayacaksın. Kollarında olduğunda kendini çok iyi hissedeceksin. Onun yanında istediğin kadar saçmalayıp istediğini söyleyebileceksin. Ağırbaşlı takılmaya çalışmayacak, rezil olmamak için.
Bazen dizlerine yatarak hayal kurabileceksin. Tek bildiği kelime ona hitap etmeyecek, ona meleğim, bebeğim diyecek. Derdin olduğunda gidip anlatabileceksin, o sıkılmadan dinleyecek ve yardım edecek.
O, sana sadece sevgili değil, aynı zamanda arkadaş, abi, sırdaş olacak. Tutku, şefkat, sevgi, her şeyden biraz barındıracak içinde. Ve sebepsiz yere gitmeye kalkışmayacak. Sen ona ihtiyaç duyduğun için değil, kendisi muhtaç olduğu için kalacak.
Ben gidiyorum dediğinde hayır, kal! Seni yanımda istiyorum, diyecek kadar cesur olacak. Geçmişinin nasıl olduğunu, kimlerin gelip geçtiğini umursamayacak; çünkü kalbinde tek olduğunu bilecek. Hayatını seninle geçirmekten öte, senin hayatının tamamı olacak. Senin olacak! Seninle olacak!

Geri