AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sevgiliye en guzel iltifat nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sevgiliye en güzel iltifat nedir?​

Sevgiliye güzel sözler
- Seni ben canımın içinde sakladım.
- Sen benim gökyüzüne gönderdiğim duamın yeryüzündeki cevabısın.
- Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…
- Ve aşk.
- Sen benim görmek için, bakmaya gerek bile duymadığım ezberimsin.
- O kadar güzel gülüyor ki tamam diyorum bu kadar yaşadığım yeter.

Bir kızın gözlerine nasıl iltifat edilir?​

Yazımızda yer alan göz ile ilgili en güzel 10 söz…
- Senin gözlerinde bana ait bir dünya var.
- Benim cennetim uzak değil, senin gözlerinde.
- Gözlerimden uzaklarda, benim içimde güzel bir yerdesin.
- Gönül gördüğünü sevmez, sevdiğini görür.
- İçmek!

Birine nasıl iltifat edebilirim?​

Birine nasıl iltifat edebilirim?
İltifat Etmenin Adabı: Söylediğiniz Kişiyi İstemsizce Gülümsetmeyi Başaracak 14 Cümle
- Bende daha iyi biri olma isteği uyandırıyorsun.
- Bana her zaman ihtiyacım olan tavsiyeleri veriyorsun.
- 3. Dünya çığırından çıktığında gelip sığınmak istediğim yegane insansın.
- Nazik ve ince biri nasıl olunur bana sen gösterdin.

Kanka ne güzel sözler?​

Kanka Sözleri
- Herkesin gülmekten konuşamayacağı bir kankası olmalı.
- Kardeşim olmak için kan bağına gerek yoktur.
- “En iyi dostun yanında olduğunda işler asla bu kadar korkutucu olmaz.”
- “Ay, yalnızların konuşabileceği bir kankadır.”
- “Bir sadık kanka, on bin arkadaşa bedeldir.”
- Bazı insanlar bazı insanlara şifadır.

Güzel göze nasıl iltifat edilir?​

renkli göze sahip sevgiliye söylenecek iltifatlar
- kahverengi gözlü olmayan kişilere söylenebilecek iltifatlar.
- bok rengine kaçmış kahverengi ise: bokum gözlüm denebilir.
- “sen bakma layn, nazar değdirirsin.”
- mavi: deniz gözlüm.
- gözlerin çok güzel.
- (bkz: kenafir gözlü)
- (bkz: eşek gözlüm)
- mavi gözlü bir kadına;

Buyuk Gozlulere ne denir?​

Buyuk Gozlulere ne denir?
hipertiroidi olan hastalarda görülebilir. başka bir deyişle; gözleriniz büyük veya halk dilinde kullanıldığı gibi patlaksa, gidip tiroid kontrolü yaptırılması önem arz eder. ayrıca büyük gözlü olmanın tıp dilindeki ismi de; egzoftalmi dir.

Sevgiliye güzel iltifatlar ve sözler paylaşılarak başlayan bir konuda, bir kızın gözlerine nasıl iltifat edilebileceği ve genel olarak birine nasıl iltifat edilebileceği konuları ele alınmış. Ayrıca, kankalara yönelik güzel sözler ve göz rengine göre yapılacak iltifatlar hakkında bilgiler verilmiş.

Sevdiklerinize veya sevgilinize yapabileceğiniz güzel iltifatlar arasında yer alan "Seni ben canımın içinde sakladım" cümlesi duygusal bir ifadeyle sevginizi anlatırken, "Sen hep gülümse ki yüreğinin güzelliği gülüşlerinde canlansın…" sözü onun neşesine vurgu yaparak mutluluğunuza mutluluk katacaktır.

Bir kızın gözlerine yapılabilecek güzel iltifatlardan biri olan "Benim cennetim uzak değil, senin gözlerinde." ifadesi romantizm dolu ve etkileyici bir söz olabilir. Gözlerin derinliğine vurgu yaparak onun benzersizliğini ve güzelliğini ön plana çıkarabilirsiniz.

Genel olarak birine güzel bir şekilde iltifat etmek istediğinizde, içtenlikle ve samimiyetle ifadeler seçmek önemli. Örneğin, "Bende daha iyi biri olma isteği uyandırıyorsun." ifadesi karşınızdaki kişiyi değerli hissettirirken, onunla olan etkileşimlerinizin olumlu etkisini dile getirir.

Kankalara dair güzel sözler arasında "Herkesin gülmekten konuşamayacağı bir kankası olmalı." ifadesi dostluğun değerini vurgularken, "Bir sadık kanka, on bin arkadaşa bedeldir." cümlesi sadakatin ve karşılıklı güvenin önemine dikkat çeker.

Göz rengine göre yapılabilecek iltifatlar arasında, mavi gözlere olan hayranlığı ifade eden "Deniz gözlüm." veya kahverengi gözler için şakacı bir tonla söylenebilecek "Bok rengine kaçmış kahverengi ise: bokum gözlüm denebilir." gibi ifadeler kullanılabilir.

Son olarak, büyük gözlülere yönelik olarak tiroid ile ilişkilendirilen bilgiler paylaşılmış. Göz sağlığı konusunda herhangi bir sorun yaşayan kişilerin uzman bir doktora başvurarak detaylı bir muayene yaptırmaları önemli olacaktır.

Geri