AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sevgililer Gunu Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
2019 Sevgililer Gunu Şarkısı
Selami Şahin Sevgililer Gunu Şarkısı
Selami Şahin, sozleri Ahmet Selcuk İlkan'a, bestesi kendisine ait olan 'Ben Bir AdamKadın Sevdim' adlı şarkıda Burcu Guneş'le duet yaptı Şahin, Sevgililer Gunu icin single olarak piyasaya cıkacak
İşte bu guzel şarkının sozleri :
Uyurken hasretin dokulurken gecelerden sokaklarda
Gelir yureğime coker
Her gun başka bir pencerede
Sensizliğim yollarına bakan ve boynunu buker
Ben bir tek kadın adam sevdim o da sendin o da sendin
Ben bir tek sende yandım alevlendim delilendim
Ben bu sevdayı yemin bildim soz bildim
Ben bu sevdayı kutsal bildim

Selami Şahin'in 2019 Sevgililer Günü için hazırladığı şarkı "Ben Bir Adam Kadın Sevdim" adlı şarkı gerçekten de duygulara hitap eden bir eser gibi görünüyor. Şarkının sözleri, insanın iç dünyasındaki yalnızlığı, hasreti ve sevgiyi derin duygularla anlatıyor. İçinde aşk, özlem ve sadakat gibi temaları barındıran bu şarkı, dinleyenlerde duygusal bir etki bırakabilir. Selami Şahin ve Burcu Güneş'in yaptığı duet de şarkıya ayrı bir renk katmış olmalı.

Bu tür duygusal şarkılar, özellikle Sevgililer Günü gibi özel günlerde dinleyicileri romantik atmosfere taşıyabilir ve duygularını daha derinlemesine ifade etmelerine yardımcı olabilir. Selami Şahin'in sözlerde geçen "Ben bir tek kadın adam sevdim o da sendin" cümlesiyle duyguların yoğunluğu ve özgünlüğü vurgulanmış gibi görünüyor.

Genel olarak, şarkının sözleri ve duygusal temasıyla Sevgililer Günü gibi romantizmin ön planda olduğu günlerde dinleyicileri etkileyebilecek türden bir eser olduğunu söyleyebiliriz.

Geri