- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sevdiğim kıza nasıl seni seviyorum diyebilirim?
“Seni seviyorum” de.- Ona nasıl âşık olduğunun hikâyesini anlatabilirsin. Gerçek, dürüst ve tatlı bir şeyler söyle. Bunu özgün kıl ve ona kendini özel hissettir.
- Bu sözcükleri söyleme şeklin sana kalmış. Kendini ne derece rahat hissettiğine bağlı olarak bunu öylesine ya da samimi olarak söyleyebilirsin.
Aşık olduğumuz kişiye nasıl Açılınır?
Aşık olduğumuz kişiye nasıl Açılınır?Ama asıl önemli olan, ona kendisinden hoşlandığını basit bir şekilde söylemektir….BAZI KLASİK YÖNTEMLERLE BİRİSİNİN ONDAN HOŞLANDIĞINI BİLMESİ NASIL SAĞLANIR?
- Bir arkadaşının senin yerine söylemesi. Ona hiç söylememektense, bu belki de tarihteki en kolay seçenektir.
- Mesaj yoluyla söylemek.
- Hislerini şahsen açıklamak.
Eşimi sevdiğimi nasıl belli ederim?
Sevginizi ifade etmenin 9 etkili yolu!- 1- İLGİ GÖSTERİN. Onunla birlikteyken, aklınız da “onunla” olsun.
- 2- DİNLEYİN.
- 3- KÜÇÜK HEDİYELER ALIN.
- 4- EĞLENDİĞİ ŞEYLERİ BERABER YAPMAYI ÖNERİN.
- 5- HAKLI OLMALARINA İZIN VERIN.
- 6- KÜÇÜK NOTLAR BIRAKIN.
- 7- ONU ŞAŞIRTIN.
- 8- CEP TELEFONLARI UZAKTA KALSIN.
Ne kadar çok seviyorum sözleri?
Ne kadar çok seviyorum sözleri?Belki dünyanın sonu değilsin ama sen benim solumda bir dünyasın… Seni seviyorum. 3. Seni ben canımın içine sakladım.
Bir erkeğe sevdiğini nasıl söylenir?
Bir erkeğe ondan hoşlandığını söylemek için önce onunla sözlü iletişiminin olması gerekir….Senden hoşlanıp hoşlanmadığını öğren.- Etrafa onunla ilgili sorular sor.
- Verebileceği ipuçlarına bak.
- Onu sana bakarken yakalarsan gözlerine bak ve göz kontağını birkaç saniye sürdürmeye çalış.
Seni çok seviyorum nasıl anlatılır?
Seni çok seviyorum nasıl anlatılır?Ancak, sadece kullandığın dili değiştirerek “Seni seviyorum.” demenin başka yolları da vardır. Örneğin ona iki kelimeyle “Seni seviyorum.” demek yerine, “Hayatımda olduğun için çok mutluyum.” ya da “Seni tanıdığım için çok şanslıyım.” ya da “Seni sen olduğun için seviyorum.” gibi daha anlamlı şeyler söyleyebilirsin.