AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sevdalandim sarkisini kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sevdalandım şarkısını kim söylüyor?​

Sevdalandım – Tüdanya – YouTube.

Cüneyt Tek Gidersen ne zaman çıktı?​

10 Şubat 2005Gidersen / Çıkış tarihi
Hasat klibi nerede çekildi?
Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan, MYD Müzik etiketiyle 20. albümü ‘Hasat’ı müzik severlerin beğenisine sunmuştu. Sözü ve Müziği Mustafa Yıldızdoğan’a, düzenlemesi Ercüment Ekin’e ait olan ‘Sil Beni Beni’ adlı şarkıya, Mersin’in Tarsus ilçesinde Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde klip çekildi.
Seni sevmeyen ölsün ilk kim söyledi?
Yılmaz Tatlıses 1987 de “Seni sevmeyen ölsün” şarkısıyla büyük çıkış yapar ve 150’den fazla sanatçı bu şarkıyı seslendirir. 1987 de magazin gazetecilerinin “yılın en iyi şarkısı Müzik Oskarı” nı “Deli Deli”şarkısıyla alır.

Sevdalandık Türkü Türkü kim söylüyor?​

Ali Saygılı – Sevdalandım – Yeni Türküler – YouTube.

Cüneyt Tek nasıl ünlü oldu?​

Müziğimizde 90’lar denildiği zaman ilk aklımıza gelen isimler “Bendeniz, Memedim Zeynep, Kerim Tekin” gibi önemli sanatçılarken, 2000’li yıllar dediğimizde ise “Gidersen” ve “Kurşun” albümleriyle müzik severlerin büyük beğenisini kazanan Cüneyt Tek’tir.
Gidersen şarkısını kim söylüyor?
Mustafa Ceceli – Gidersen – YouTube.
Burak Bulut Kurtuluş Kurt nasıl tanıştı?
Burak Bulut: “Ofise gidiyorum, ilk sorum ‘Kurtuluş nerede’ oluyor.” kın altın plağın sevincini yaşıyorlardı. Biz de iki genç müzisyenin mutluluklarına ortak olduk, hikâyelerini dinledik. Sizi ikili olarak 5-6 aydır tanıyoruz ama ulaştığınız başarıda geçmişinizin payı büyük olsa gerek.

Hasat kime ait?​

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut – Hasat şarkı sözlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Şarkının söz-müziği Eypio ve Sertan Güçlü’ye aittir.

Burak Bulut ne tarz?​

ankara’da yaşayan bir caz davulcusu.
Burak Bulut nasil unlu oldu?
Burak Bulut, Kurtuluş Kuş ve Ebru Yaşar’ın ‘İçime Ata Ata’ düeti 24 saatte 3,5 milyonun üzerinde izlenerek, Türkiye’de ve dünyada rekor kırdı. Burak Bulut’un hayatı müzikseverler tarafından merak edildi.

Geri