AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sev Kardesim sarkisini kim soyledi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sev Kardeşim şarkısını kim söyledi?​

ŞenaySev Kardeşim / SanatçıŞenay Yüzbaşıoğlu, Türk şarkıcı ve söz yazarı. Sev Kardeşim ve Hayat Bayram Olsa şarkıları ile tanınmıştır. Vikipedi

Bu ne kardeşim seven sevene kim söylüyor?​

Yeliz – Bu Ne Dünya Kardeşim – YouTube.

Bu ne dünya kardeşim hangi film?​

Bu ne dünya kardeşim hangi film?
Hababam Sınıfı – Bu Ne Dünya Kardeşim Seven Sevene.

Dünyaya geldik bir kere şarkısını kim söylüyor?​

Dünyaya geldik bir kere şarkısını kim söylüyor?
Dünyaya geldik bir kere *Bak kardeşim* Elini ver bana* Neşe getirdim sana, ye iç gül oyna*Kavgayı bırak, sevgiyle güler her çehre* Mutluluklar bir olsun… Yine yıllara damgasını vuran bir sanatçının kaybı. Orta yaş civarındaki herkes bilir Şenay’ı.

Şenay Sev Kardeşim kaç yılında çıktı?​

1971′de aranjmanların sözlerini de yazarak “Benim Olursan/Sev Kardeşim” adlı plağı doldurdu. Plağın B yüzündeki “Sev Kardeşim” patladı ve hem yılın şarkısı seçildi, hem de Şenay’a yılın şarkıcısı ödülünü getirdi. 1972′de aynı ödülleri bu kez de “Hayat Bayram Olsa/Nen Var Canım Kardeşim?” ile aldı.

Bu ne dünya kardeşim çıkış tarihi?​

1976Bu Ne Dünya Kardeşim / Çıkış tarihi

Bu ne dünya kardeşim kimin?​

Bu ne dünya kardeşim kimin?
YelizBu Ne Dünya Kardeşim / Sanatçı

Dünyaya geldik bir kere ne zaman çıktı?​

Dünyaya geldik bir kere ne zaman çıktı?
1980Sev Kardeşim / Çıkış tarihi

Hayat bayram olsa kim söyledi?​

ŞenayHayat Bayram Olsa / Sanatçı

Şenay ne zaman doğdu?​

19 Ocak 1947Şenay / Doğum tarihi

Şenay Yüzbaşıoğlu ne zaman oldu?​

Şenay Yüzbaşıoğlu ne zaman oldu?
4 Ocak 2013Şenay / Ölüm tarihi

Yeliz kaç yaşında?​

Yeliz kaç yaşında?
64 yaşında (12 Aralık 1957)Yeliz / Yaş

Bu ne dünya kardeşim kaç yılında?​

1970 ortalarında epeyce insan ünlendi. Bir anda… Kimi ilk 45′ likleri ile, kimi ilk Eurovision elemeleri ile.

Honki ponki ilk kim söyledi?​

Faruk K ilk olarak Azar Azar şarkısı ile piyasaya çıkmış, sonra da Honki Ponki Torino şarkısı ile akıllara kazınmıştı. Klibinde ördeklerin dans ettiği şarkının sözleri içinde ise “Hiçbir anlamı yok bu sözlerin, sadece rahatlamak için söyledim” diyordu.

Honki ponki Torino ne zaman çıktı?​

Honki ponki Torino ne zaman çıktı?
Honki Ponki, Faruk K’nin ikinci albümüdür. 7 Haziran 2002 tarihinde piyasaya çıkan ve Faruk K’nın seslendirdiği albümdür. Mert Müzik Üretim etiketi ile çıkarmış olduğu albüm.

Sev Kardeşim şarkısını ilk söyleyen sanatçı Şenay Yüzbaşıoğlu'dur. Türk şarkıcı ve söz yazarı olan Şenay, Sev Kardeşim ve Hayat Bayram Olsa gibi şarkıları ile tanınmıştır. Şenay Yüzbaşıoğlu'nun doğum tarihi 19 Ocak 1947, vefat tarihi ise 4 Ocak 2013 olarak bilinmektedir.

Bu Ne Dünya Kardeşim şarkısını ise Yeliz seslendirmiştir. Yeliz'in doğum tarihi 12 Aralık 1957 olup şarkının çıkış tarihi ise 1976'dir.

"Dünyaya Geldik Bir Kere" şarkısını söyleyen sanatçıyı belirtirken verdiğiniz bilgilere göre açık bir şekilde isim verilmemiş, ancak Şenay'ın sıkça bilinen şarkıcı olduğu vurgulanmıştır.

Honki Ponki Torino şarkısını ise Faruk K seslendirmiştir. Bu şarkı, Faruk K'nin 7 Haziran 2002 tarihinde piyasaya çıkan ikinci albümünde yer almaktadır. Şarkının sözlerinde "Hiçbir anlamı yok bu sözlerin, sadece rahatlamak için söyledim" gibi ifadeler bulunmaktadır.