- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sessiz sakin kaç sayfa?
Sessiz Sakinin Gürültülü Maceraları 10 Kitap Set – Melih TuğtağSessiz sakin in gürültülü Maceraları 1 Aaa bu da kim?
Şimdi bir de arka kapak yazısı yazmaya çok üşeniyorum. En iyisi ben size kitabın içinden tüyolar vereyim. Oturan Boğa’nın neden sürekli oturduğunu yazdım falan işte……Aaa! Bu da Kim? / Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları 1 (Ciltli)Bu ne biçim ajanda kitap?
GÜLMEKTEN KIRILACAĞINIZ ACAYİP MACERALAR BU KİTAPTA! Markette dolaşırken rafların arkasında bir “şey” olduğunu fark ediyorsunuz. İlk başta çok umursamıyorsunuz, ama o “şey” sizi takip ediyor, korkuyorsunuz. Hangi rafa gitseniz peşinizden geliyor. En korkuncu da onu sizden başka kimse görmüyor.
Sessiz sakin kaç kitap?
Genç Hayat Sessiz Sakin 10 Kitap Full Set Melih Tuğtağ Sessiz Sakinin Gürültülü Maceraları
Ben bu oyunu bozarım kaç sayfa?
Ben Bu Oyunu Bozarım!Hazineyi kim sakladı kitabı kaç sayfa?
Hazineyi Kim Sakladı? / Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları 5 (Ciltli)Kim bu yeni çocuk kitabı kaç sayfa?
Kim Bu Yeni Çocuk? / Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları 4 (Ciltli)
Bir Köy Var Uzakta kitap kaç sayfa?
Bir Köy Var Uzakta! / Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları 7 (Ciltli)
Ben bu oyunu bozarım kimin sözü?
tatar ramazan’ın söylediği sözdür. aşağıdaki gibi olmuştur. – Siz beni resimlerde gördüğünüz mahkumlarla karıştırıyorsunuz galiba müdür bey. benim adım tatar ramazan. ben bu oyunu bozarım.Hazineyi kim sakladı kitap?
Bu sefer acayip, gizemli, çok çılgın bir hazine avı ile karşınızdayım. Maceraya Civildek Kuş Cenneti’nde başladım. Orada Aynalı Baba diye biri çıktı karşıma. Sonrasında neler yaşadım neler……Hazineyi Kim Sakladı? / Sessiz Sakin’in Gürültülü Maceraları 5 (Ciltli)Ben bu oyunu bozarım repliği hangi film karakterine aittir?
leyla ile mecnun versiyonu bambaşka olan tatar ramazan repliği.
Taş kesil ulan ne demek?
eskiden hapishanede kavgalarda ele tas geçirilip vurulurmuş. ondan istiyor tası.. tatar abimiz o replikte taş kesil ulan demektedir. bazı arkadaşlar tez kesin ulan, tas getir ulan dediğini iddia etmektedir.