Sesli oyun videosu nasil cekilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Sesli oyun videosu nasıl çekilir?​

Oyun oynayışınızı kaydetme ve paylaşma
- Play Oyunlar uygulamasını
- Bir oyun seçin.
- Oyun ayrıntıları sayfasının üst kısmında oyunu Kaydet’e.
- Bir video kalitesi ayarı belirleyip.
- Başlat’a dokunun.
- Kaydı başlat’a.
- 3 saniye sonra oyununuz kaydedilmeye başlar.

Ekran video kaydedici nasıl kullanılır?​

Telefonunuzun ekranını kaydetme
- Parmağınızı ekranınızın üst kısmından aşağı doğru iki kez kaydırın.
- Ekran kaydı’na dokunun.
- Kaydetmek istediğiniz öğeyi seçin ve Başlat’ı tıklayın.
- Kaydı durdurmak için ekranın üst kısmından aşağı kaydırın ve Ekran kaydedicisi bildirimine dokunun.
Bandicam ne kadar süre kayıt yapıyor?
fps sorunu yaşanmasın diye fps ayarını sabitleyip (30 fps) kayıt almıştım. ama yaklaşık 9 dakikalık kayıtta sabit 29,62 gibi saçma bir fps değeri çıkarmış.

Ekran kaydedici pc nasıl açılır?​

Windows 10 ekran kaydı nasıl yapılır?
- Adım 1: Başlat menüsüne gelerek ‘Ayarlar’ ikonuna tıklayın.
- Adım 2: Açılan pencereden ‘Oyun’ ikonuna tıklayın.
- Adım 3: Açılan pencerede ”Oyun kliplerini ve ekran görüntülerini kaydedin ve Oyun çubuğu kullanarak yayınlayın” seçeneği sizde kapalı ise açık hale getirin.

Nasıl güzel oyun videosu çekilir?​

– Ses kaydı kaliteli olmalıdır. Kayıt edilecek olan sesler kullanıcının isteğine göre seçilmelidir. – Video kayıt yapılır iken sistemi yormamalı ve performansı düşürmemelidir. – Oyunları ve ekran çözünürlüğünü otomatik olarak algılamalıdır.
Bandicam kayıt nasıl alınır?
Bandicam ile oyun kaydetmek, oyun kaydı almak da çok basittir. Sol üst köşeden gamepad simgesine tıklayın ve ardından kayda başlamak için kırmızı REC butonuna tıklayın. 480FPS’e kadar kayıt desteği vardır.
Herkese açık hesaplarda: Instagram’daki ve Facebook’taki herkes Reels videolarınızı görebilir ve paylaşabilir. İnsanlar Reels videolarınızı Reels sekmesi gibi yerlerde ve efekt, konu etiketi ve ses sayfaları gibi yerlerde görebilir.
Youtube’a telefondan video çekmek için telefon ön ya da arka kamerasını açarak video çekmeye başlamanız gerekir. Bu iş için özel olarak üretilen telefonla uyumlu lensler çekilen videonun açısını ve kalitesini ciddi oranda yükseltir.

Geri