AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Ses nasil paylasilir?

Editör

Yeni Üye

Ses nasıl paylaşılır?​

Paylaşılan içerikle birlikte ses paylaşma
- Zoom toplantısı başlatın veya toplantıya katılın.
- Toplantı araç çubuğunda Ekranı Paylaş üzerine tıklayın.
- Paylaşmak istediğiniz programı veya masaüstünü seçin.
- Ekran paylaşımı penceresinin sol üst köşesinde yer alan Sesi Paylaş seçeneğine tıklayın.

Zoom ses nasıl duyulur?​

Kullanıcı
- Zoom web portalına giriş yapın.
- Gezinti menüsünde Ayarlar’ı tıklayın.
- Toplantı sekmesinde, Sesi açmak için izin iste seçeneğine gidin (Toplantıda (Gelişmiş) bölümünün altında) ve bu ayarın etkinleştirildiğini doğrulayın. Notlar: Ayar devre dışı bırakılmışsa, etkinleştirmek için açma/kapatma düğmesine tıklayın.

Zoom da müzik nasıl açılır?​

Zoom da müzik nasıl açılır?
Centipat. Yöntem 1: Ses Denetim masasından Kayıt sekmesine gel, Stereo Karışımını aç. Zoom’a geç mikrofon olarak stereo karışımını seç. Sonrasında çalmak istediğin şarkıyı masaüstünde çalıştır, ses karşıya gidecektir.

Zoom da video paylaşımı nasıl yapılır?​

Zoom da video paylaşımı nasıl yapılır?
Videonuzu paylaşma
- Zoom masaüstü istemcisine giriş yapın.
- Zoom toplantısı başlatın veya toplantıya katılın.
- Toplantı kontrollerinizde bulunan Ekranı Paylaş seçeneğine tıklayın.
- Gelişmiş sekmesine gidin ve ardından Video’yu seçin.
- Videoya gidin ve paylaşmak istediğiniz videoyu seçin, ardından Aç’a tıklayın.

Zoomda ekran paylaşımında ses nasıl paylaşılır?​

Ayrıca Zoom ile video yada bir ses klibini katılımcılarınız ile paylaşırken bilgisayar sesinizi de paylaşabilirsiniz. Note: Bilgisayar sesinizi birden fazla ekran paylaşırken paylaşamazsınız. Bilgisayar sesinizi paylaşmak için ekran paylaşımı yapacağınızda Share Computer Sound şıkkını işaretleyin.

Zoom da sesin kapalı olduğunu nasıl anlarız?​

Zoom sesi kapalıyken, üzerinde kırmızı çizgi olan bir mikrofon simgesi göreceksiniz ve Başkaları sizi duyamayacak. Sesi tekrar açmak için “Unmute” yazan yere tıklamanız yeterli olacaktır.

Zoom ses ayarları nasıl olmalı?​

Zoom ses ayarları nasıl olmalı?
Ses Seçenekleri’ne tıklayın, ses ayarları açılacaktır….Ses ayarlarını kullanarak sesi test etme
- Zoom istemcisine giriş yapın.
- Profil resminize tıklayın ve ardından Ayarlar’a tıklayın.
- Ses sekmesine tıklayın.
- Hoparlörünüzü veya mikrofonunuzu test etmek için aşağıdaki bölümleri izleyin.

Zoom da neden ses gelmiyor?​

Zoom da neden ses gelmiyor?
Zoom ses gelmiyor sorunu nedir derseniz; karşı tarafın sesini duymamanız demektir. Yani çoğu zaman mikrofon ile alakasızdır ve hoparlör, kulaklık, ses kartı ya da uygulama kaynaklıdır. Güncel olmayan uygulama ve işletim sistemi bile bu sorunu ortaya çıkarabilir.

Zoom ses kaydı nasıl gönderilir?​

Adım 1: Zoom uygulamasında Ayarlar bölümünü açın. Adım 2: Buradan toplantı kaydının bilgisayarınızda nereye kaydedileceğini belirleyin. Dilerseniz 3. parti kayıt uygulamalarının optimizasyonunu da bu menüden yapma imkanınız var. Adım 3: Girmek istediğiniz bir toplantıya katılın.

Bilgisayarda ses yok ne yapmalıyım?​

Bilgisayardan ses gelmiyor sorunu nasıl çözülür?
- Sesi düzeyini detaylıca kontrol edin.
- Ses sorun gidericisini açın.
- Ses geliştirmelerini devre dışı bırakın.
- Hoparlör seçeneklerini ayarlayın.
- Ses sürücülerini güncelleyin.

Zoom da ses kapalıyken ses gider mi?​

Zoom da ses kapalıyken ses gider mi?
Hectopat. Mikrofon kapalıyken gitmez. Adı üstünde kapalı. Ama açık iken senin sesin değil de bilgisayarın sesi gidiyorsa hem uygulamadan (var mıdır bilmiyorum çünkü kullanmadım) hem de cihazının ses ayarlarından mikrofon ayarını kontrol etmen gerekir.

Ses paylaşımı ile ilgili detaylı açıklamalarınız için teşekkür ederim. Zoom üzerinden ses paylaşımı, video paylaşımı ve müzik açma konularına dair yönergeleri oldukça açık bir şekilde paylaşmışsınız. Ayrıca sesin kapalı olduğunu, ses ayarlarının nasıl olması gerektiğini, neden ses gelmeyebileceğini ve ses kaydı nasıl gönderileceğini de açıklamışsınız. Bu rehber niteliğindeki bilgilerin, Zoom kullanıcılarına faydalı olacağını düşünüyorum.

Eğer başka konularda da sorularınız veya bilgi talepleriniz olursa, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. Herhangi bir konuda daha fazla detay ya da açıklama isterseniz lütfen belirtin.

Geri