AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Sertifikayla hangi meslekler olunur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Sertifikayla hangi meslekler olunur?​

Meslek Edindirme Kursları ve İş Garantili Sertifika Programları
Nelerin kursu var?
Genel kültürü arttırıcı, hoşça vakit geçirmeyi sağlayan hobi kurs çeşitleri oldukça fazladır….Hobi kursları nelerdir diyenler için;

Sertifika ile iş bulunur mu?​

Evet, sertifika ile işe girilir. Ancak bazı durumlarda mümkün olmayabilir.. Örneğin sosyal medya yöneticiliği gibi üniversitelerde bölümü olmayan bir sertifika programına katıldıktan sonra sosyal medya yöneticiliğini meslek olarak yapabilirsiniz.
Meslek edindirme kursları hangi meslekler var?
Özellikle İstanbul’da en çok tercih edilen İşkur meslek edindirme kursları ise şu şekilde sıralanabilir:

12 sınıf kurs başvurusu nasıl yapılır?​

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu 24-30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek. Başvurular, https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-kurs modülü üzerinden gerçekleştirilecek.
El sanatları kursları nelerdir?
Bakanlığımızca yaygın kültürel eğitim faaliyetleri kapsamında Tezhip, Minyatür, Hüsn-i Hat, Ebru ve Katı’ gibi Türk süsleme sanatları kursları, Şal Dokumacılığı, Tel Kırma, Motifli Yün Çorap, Gej Kumaş, Harik Yapımı, Seramik, Edirnekâri, Akçe Kesesi ve Gergef İşlemeciliği, Oltu Taşı İşlemeciliği, Sepet Örme, Ağaç …

MEB onaylı sertifika ile işe girilir mi?​

Meb onaylı sertifika birçok kamu ve özel kurumda istenilen belgedir. Bazı branşlarda zorunlu olarak istenmektedir. Meb onaylı sertifika ile bazı kamu kurumlarında KPSS aranmadan yada kadro haricinde ücretli olarak iş imkanı vardır.
Mesleki eğitim Merkezlerinde hangi bölümler var?
NEDEN MESLEK LİSESİ?

Geri