- Konu Yazar
Sertaç Boztepe, Türk oyuncu ve tiyatro sanatçısıdır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olan Boztepe, birçok dizi ve tiyatro oyununda başarılı performanslar sergilemiştir. Sertaç Boztepe kimdir sorusuna yanıt arayanlar için, sanatçının başarılı kariyeri ve yetenekleri büyük önem taşımaktadır. Oyuncu, “Kara Melek”, “Yılan Hikayesi”, “Kara Para Aşk” gibi popüler dizilerde rol almıştır. Türk televizyon dünyasında tanınan bir isim olan Boztepe, dizi ve tiyatro projelerindeki performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Sanatçının yetenekleri ve başarıları, onu Türk oyunculuk dünyasında önemli bir yere taşımaktadır.
İçindekiler
Sertaç Boztepe “Kalk Gidelim” dizisinde Tarık karakterini oynamıştır.
Sertaç Boztepe “Kara Yazı” dizisinde Can karakterine hayat vermiştir.
Sertaç Boztepe “Kırgın Çiçekler” dizisinde Fırat karakteriyle yer almıştır.
Sertaç Boztepe “Güzel Köylü” dizisinde Ali karakterini canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde Bayezid karakterine hayat vermiştir.
İçindekiler
Sertaç Boztepe Kimdir?
Sertaç Boztepe, Türk oyuncudur. 16 Temmuz 1988 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatro oyunları ile başlamış ve daha sonra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde yer almıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizilerde Oynadı?
Sertaç Boztepe, birçok televizyon dizisinde rol almıştır. İlk olarak 2011 yılında “Küçük Sırlar” dizisinde “İsmail” karakterini canlandırmıştır. Daha sonra “Beni Bırakma”, “Kara Para Aşk”, “Kertenkele”, “İkisini de Sevdim” gibi dizilerde önemli roller üstlenmiştir. 2021 yılında ise “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Hüseyin” karakterini canlandırmaktadır.
Sertaç Boztepe Hangi Filmlerde Oynadı?
Sertaç Boztepe, sinema filmlerinde de yer almıştır. 2013 yılında “Gözümün Nuru” filminde “Yusuf” karakterini canlandırmıştır. Ayrıca “Yıldızlar da Kayar” ve “Yarım Kalan Aşklar” gibi filmlerde de rol almıştır.
Sertaç Boztepe Kaç Yaşındadır?
Sertaç Boztepe, 16 Temmuz 1988 tarihinde doğmuştur. Dolayısıyla şu anda 33 yaşındadır.
Sertaç Boztepe Hangi Üniversitede Eğitim Aldı?
Sertaç Boztepe, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Karakterleri Canlandırdı?
Sertaç Boztepe, “Küçük Sırlar” dizisinde “İsmail”, “Beni Bırakma” dizisinde “Kemal”, “Kara Para Aşk” dizisinde “Genco”, “Kertenkele” dizisinde “Tolga” ve “İkisini de Sevdim” dizisinde “Mert” karakterlerini canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Diziyle Ün Kazandı?
Sertaç Boztepe, “Kara Para Aşk” dizisiyle geniş bir kitle tarafından tanınmış ve ün kazanmıştır. Dizide “Genco” karakterini canlandırarak başarılı bir performans sergilemiştir.
Sertaç Boztepe Hangi Tiyatro Oyunlarında Rol Aldı?
Sertaç Boztepe, tiyatro kariyerine başladığı dönemde birçok oyun da rol almıştır. “Küçük Şeyler”, “Kanlı Nigar”, “Bir Delinin Hatıra Defteri” gibi oyunlarda sahne almıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Yıl Doğdu?
Sertaç Boztepe, 16 Temmuz 1988 tarihinde doğmuştur.
Sertaç Boztepe Hangi Dizide Başrol Oynadı?
Sertaç Boztepe, şu ana kadar bir dizide başrol olarak yer almamıştır. Ancak “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde önemli bir karakteri canlandırmaktadır.
Sertaç Boztepe Hangi Sinema Filminde Başrol Oynadı?
Sertaç Boztepe, şu ana kadar bir sinema filminde başrol olarak yer almamıştır. Ancak “Gözümün Nuru” filminde önemli bir karakteri canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizilerde Yardımcı Rolde Oynadı?
Sertaç Boztepe, “Küçük Sırlar”, “Beni Bırakma”, “Kertenkele” gibi dizilerde yardımcı rollerde yer almıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizilerde Ana Kadroda Yer Aldı?
Sertaç Boztepe, “Kara Para Aşk”, “İkisini de Sevdim” gibi dizilerde ana kadroda yer almıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizi ile Ödül Kazandı?
Sertaç Boztepe, şu ana kadar herhangi bir dizi ile ödül kazanmamıştır.
Sertaç Boztepe Nerede Doğdu?
Sertaç Boztepe, İstanbul’da doğmuştur.
Sertaç Boztepe Hangi Dizide Polis Rolü Oynadı?
Sertaç Boztepe, “Kertenkele” dizisinde “Tolga” karakteri ile polis rolü oynamıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Diziye Konuk Oyuncu Olarak Katıldı?
Sertaç Boztepe, “Kurtlar Vadisi Pusu” dizisine konuk oyuncu olarak katılmıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Diziye Yeni Sezonunda Katıldı?
Sertaç Boztepe, şu anda “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinin yeni sezonunda yer almaktadır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizide Kötü Karakteri Canlandırdı?
Sertaç Boztepe, “Kara Para Aşk” dizisinde “Genco” karakteri ile kötü bir karakteri canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe Hangi Dizide İyi Karakteri Canlandırdı?
Sertaç Boztepe, “İkisini de Sevdim” dizisinde “Mert” karakteri ile iyi bir karakteri canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe Kimdir Hangi Dizilerde Oynadı?
Sertaç Boztepe 1989 doğumlu Türk oyuncudur. |
Sertaç Boztepe 2016 yılında “İçerde” dizisinde rol almıştır. |
Sertaç Boztepe “Kara Sevda” dizisinde Kemal karakterini canlandırmıştır. |
Sertaç Boztepe “Bir Deli Sevda” dizisinde Burak karakterine hayat vermiştir. |
Sertaç Boztepe “Kalbimdeki Deniz” dizisinde Serdar karakteriyle izleyici karşısına çıkmıştır. |
Sertaç Boztepe “Kalk Gidelim” dizisinde Tarık karakterini oynamıştır.
Sertaç Boztepe “Kara Yazı” dizisinde Can karakterine hayat vermiştir.
Sertaç Boztepe “Kırgın Çiçekler” dizisinde Fırat karakteriyle yer almıştır.
Sertaç Boztepe “Güzel Köylü” dizisinde Ali karakterini canlandırmıştır.
Sertaç Boztepe “Muhteşem Yüzyıl Kösem” dizisinde Bayezid karakterine hayat vermiştir.