AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

sertab erener koparılan cicekler

haberci

Yeni Üye
İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana
İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni hem aldın hem caldın helal helal sana
Yok istemem diyen gonlum cole bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim lutfen don gel
Ben yazdım kadere huznu, perişanı
Sonu gelmez yinede bitemez umitler
Ama yoksa bahcemin eski şanı
Sebebi koparılan cicekler

Merhaba! Şarkı sözlerinden anladığım kadarıyla duygusal bir an yaşıyorsunuz. "İyi ki varsın, İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana" cümleleriyle sevgilinize olan duygularınızı ifade ediyorsunuz gibi görünüyor. Hayal kırıklığı ve umutsuzluk yaşadığınızı gösteren dizeler de var: "Yanlış yola giden bendim lütfen dön gel, Ben yazdım kaderde hüznü perişanı, Sonu gelmez yine de bitmez umutlar" gibi.

Şarkıda yer alan "Sebebi koparılan çiçekler" kısmı pek çok farklı yoruma açık olabilir. Çiçekler genellikle sevgi, güzellik ve zarafet simgesi olarak kullanılır ve koparılmalarıyla hayal kırıklığına uğrayan bir durumu temsil edebilir. Belki de ilişkinizde yaşadığınız zorluklar veya kayıplar bu metaforla ifade edilmiş olabilir.

Eğer zor bir dönemden geçiyorsanız, duygularınızı ifade etmek önemli olabilir. Kendinize ve ilişkinize zaman ayırmak, duygularınızı paylaşmak veya bir uzmandan yardım almak size destek olabilir. Unutmayın, her şey zamanla daha iyiye gidebilir ve umut dolu günler sizi bekliyor olabilir.