AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Serit led isik kesilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Şerit LED ışık kesilir mi?​

Üzerininde belirli aralıklarla LED’ler bulunan, kendinden yapışkanlı esnek yapıdaki elektronik devreye Şerit LED denir. Genellikle 5 metrelik bir ruloya sarılı halde satılan şerit LED, belirli aralıklarda kesilebilir veya uç uca eklenerek daha uzun bir aydınlatma şeridi elde edilebilir.
8 çipli LED ne demek?
5630 Şerit Led 8 çipli diye nitelendirilmektedir.bunun başlıca sebebi ışık lümen gücünün çok fazla olmasıdır.5050 şerit led lere nazaran daha yüksek ışık vermektedir.5630 şerit led 12 volt ile çalışır metrede 1,5 amper akım çeker ve metresine göre kullanıcağımız trafoyu hesaplarken toplam metreyi 1,5 ile çarpıyoruz. …
5050 şerit LED kaç lümen?
5050 Üç Çipli Beyaz Şerit Led Beyaz Işık Uzunluk : 5 Metre Double Pcb Led Tipi : 5050 Üç Çip Voltaj : 12 Vtc Güç : 13 W Akım : 1100Ma/Metre Aydınlatma Gücü : 750 Lümen/Metre Ömür : 50000 Saat Açı : 120 Derece Silikonsuz Ip20 Sabitleme : 3M Yapışkan Bantlı Üç Çipli 5050 Şerit Led Günışığı İç Mekan Alanlarda Kullanılan …

Peri LED ışık kesilir mi?​

İstenilen yerden kesilip uygulanacak alana göre kısaltılabilir.
Hortum LED kaç volt ile çalışır?
Özel 220 volt fiş ile çalışır.Tek bir fiş ile 50 metreyi çalıştırabilirsiniz . (100 metreyide çalıştırır fakat sağlıklı olmaz.) kullanılarak yapılmıştır. Her rengi ve RGB ( 24 renk tonu elde edebildiğiniz kumanda ile kullanılan bir sistemdir.
Peri LED ışık ne demek?
Peri Led Lambalar İnce Tel Kablodan Oluşur. 3 Metre uzunluğunda sarı Led Lambalardan Oluşur. Mükemmel Işıltısı İle Göz Doldurur. 2 Adet AA Kalem Pille Çalışmaktadır. (Piller Pakete Dahil Değildir) Mandallar Doğal Ahşap Renkte ve mini boydadır.
Kablo ve elektrik tesisatı gerektirmeyen, Pil ile çalışan yüksek güçlü teknolojik Led Ampüllü. 100 saat ömürlü LED ampülleri 3 adet ince kalem pil ile çalışır ve kaliteli pillerle günlük 1 saatlik kullanımla 4 ay dayanır.
Şerit LED ışık ne kadar elektrik harcar?
Ortalama bir üç çipli LED’in metresi 1,5 Amper çeker. 18 Watt güç tüketir.
220v hortum LED kaç watt?
1 metre 220 Volt fişli led hortum. Işık rengi kırmızıdır. Hem iç hem dış mekanda kullanılır. Metrede 8-9 Watt aydınlatma sağlar. 60 ledli, 5050 tip led kullanılmıştır. 3 çipli hortum şerit led ve 220 Volt fişten (iğne ile beraber) oluşur.

Şerit LED kaç volt ile çalışır?​

Çalışma gerilimi: Çoğu LED şerit 5V, 12V veya 24V güç kaynağı ile çalışır.
Peri LED ışık nerelerde kullanılır?
Neredeyse bugünlerde her yerde bulabileceğiniz bu ışıklar, dış mekanlarda harika aydınlatmalar yapabildiği gibi, iç mekanlarda da bolca kullanılıyor. Özellikle yatak odaları ve genç odalarına çok yakışan bu ışıklar, dinlendirici ve göz yormayan özellikleriyle odalarınıza çok güzel dekor yaratıyor.

Geri