AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Serhan yavaş hayatı kısa

haberci

Yeni Üye
Serhan Yavaş Yaşam Öyküsü
Serhan Yavaş 1972 İstanbul doğumluyum Birincil orta ve lise eğitimimi tamamladıktan sonradan Marmara Üniversitesi Spor Akademisine antre yaptım
Üniversiteye girişimle birlikte özel bir Fotomodel Ajansında oyunculuğu ve fotomodellik yapmaya başladım
Üniversite yıllarımda aynı zamanda okula antre branşım olan Tenisle ilgili ders vermeye başladım
Deniz Bank, Bosch, Tofaş, Papia ve Nestle Kit Kat reklamlarının arkasından profesyonel olarak oyunculuğa başladım
Oynadığım dizi ve filmler:
1998 Örümcek TV dizisi 18 birim
20072008 Yemin TV dizisi 54 bölüm
2008 Yağmurdan Daha Sonra sinema filmi
2019 Unutulmaz TV dizisi 90 birim
Serhan Yavaş resimleri
*

Serhan Yavaş'ın yaşam öyküsü oldukça renkli ve başarılı görünüyor. 1972 yılında İstanbul'da doğmuş ve eğitim hayatına başlamış. Marmara Üniversitesi Spor Akademisi'nde eğitim almış ve üniversite yıllarında oyunculuk ve fotomodellik kariyerine adım atmış. Aynı zamanda tenis branşıyla ilgili dersler vermeye başlamış ki bu da spor ve eğlence dünyasındaki farklı bir yönünü gösteriyor.

Profesyonel kariyerinde önemli markaların reklam filmlerinde yer almış ve ardından dizi ve filmlerde başarılı performans göstermiş. 1998 yılında "Örümcek" TV dizisinde, 2007-2008 yıllarında "Yemin" TV dizisinde, 2008 yılında "Yağmurdan Daha Sonra" sinema filminde ve son olarak 2019 yılında "Unutulmaz" TV dizisinde rol almış. Bu yapımların toplamda ortalama 162 bölüm ve bir sinema filmi gibi birçok izleyiciyle buluştukları düşünüldüğünde, Serhan Yavaş'ın oyunculuk kariyerinin oldukça zengin ve çeşitli olduğunu söyleyebiliriz.

Başarılarıyla dikkat çeken Serhan Yavaş'ın kariyerinde ilerlemeye devam edeceğine inanıyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Serhan Yavaş'ın resimlerini de görme fırsatımız olursa, onun sanatsal yönlerini de daha yakından tanıyabiliriz. Kendisine başarılarının devamını ve mutluluk dolu hayatını diliyorum.

Geri