AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seretide Diskus neye iyi gelir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Seretide Diskus neye iyi gelir?​

Astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. • Düzenli tedavide orta ve ağır KOAH’lı (kronik obstrüktif akciğer hastalığı) hastalarda belirtilerin ve atak sıklığının azaltılmasında.

Seretide Accuhaler Diskus nedir?​

SERETIDE, etkin madde olarak salmeterol ve flutikazon içerir. Salmeterol, bronkodilatörler (bronş genişleticiler) adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir ve akciğerlerdeki hava yollarının duvarlarında bulunan kasları gevşeterek genişlemelerine yol açar.
Flixotide Nebül nedir?
FLIXOTIDE Inhaler, flutikazon propiyonat içerir. Flutikazon propiyonat kortikosteroidler adı verilen ilaç grubunun bir üyesidir ve yangı (iltihap, enflamasyon) giderici etkisi olduğundan, akciğerlerdeki hava yollarının duvarlarında oluşan şişme ve hassasiyeti azaltarak nefes alıp verme sorunlarını rahatlatır.
Flixotide diskus 250 mcg nasıl kullanılır?
Flixotide Diskus nasıl çalışır? Hareket kolu itilince ağızlık içinde küçük bir delik açılır ve bir dozluk ilaç inhale edilmek için hazırdır. Diskus kapatılınca hareket kolu otomatik olarak ilk pozisyonuna döner ve bir sonraki kullanım için hazır hale gelir. Dış kapak kullanılmadığı zaman Diskus’u korur.

Seretide Diskus kimler kullanabilir?​

3. SERETIDE Diskus nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: Astım tedavisinde: Yetişkinler ve 12 yaş üzeri ergenlerde: Günde 2 kez 1 inhalasyon (nefesle birlikte akciğerlere çekme) (50 mikrogram salmeterol ve 250 mikrogram flutikazon).

Salmeterol ne ise yarar?​

Astım semptomlarının düzeltilmesi ve kontrol altına alınması amacıyla kullanılır. Astım hastalığının basamaklı tedavisinde 3. basamaktan itibaren verilir. Orta ve ağır KOAH olgularında semptomları ve atak sıklığını azaltır.
Flixotide 05 ne için kullanılır?
FLIXOTIDE Nebülizasyon İçin Süspansiyon düzenli tedavi gereken hastalarda astım ataklarının önlenmesine yardımcı olur. Bu nedenle “önleyici” olarak da adlandırılır. Düzenli olarak her gün kullanılması gerekir.
Flixotide Nebülizasyon nasıl kullanılır?
İlaç nefesle birlikte ağızdan akciğerlere çekilir, bu nedenle bir ağızlık yardımıyla uygulanması tavsiye edilir. Eğer yüz maskesi kullanmanız gerekiyorsa ilacı bumunuzdan da çekme ihtimali olduğundan dikkatli olunuz. FLIXOTIDE Nebülizasyon İçin Süspansiyon enjeksiyon yoluyla uygulanmamalıdır.

Is it safe to stop using my Advair Diskus?​

Do not stop using ADVAIR DISKUS, even if you are feeling better, unless your healthcare provider tells you to. ADVAIR DISKUS does not relieve sudden breathing problems. Always have a rescue inhaler with you to treat sudden symptoms. If you do not have a rescue inhaler, call your healthcare provider to have one prescribed for you.

Can I overdose using Advair Diskus?​

If you take Advair Diskus more than prescribed or with other similar medicines, you can overdose. As with similar medications, Advair Diskus should not be used more often than prescribed, at higher doses than recommended, or along with similar medicines like Serevent, Foradil or Brovana. An overdose may result.
Is the Advair Diskus a sulfa drug?
Advair Diskus is fluticasone propionate and salmeterol inhalation powder. It is considered a sulfa medication. When sulfa medications are needed to treat certain infections, a person can be desensitized to the medication.
Is Advair an antihistimine?
No. Advair is not an antihistamine. It is a combination of an inhaled steroid that fights inflammation in the airway and a bronchodilator, which is a medication used to relax the airways to make it easier to breathe.

Geri