AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seren Serengil i ameliyat eden doktor kim?

Editör

Yeni Üye

Seren Serengil i ameliyat eden doktor kim?​

Geçtiğimiz cuma günü ameliyat olan Seren Serengil’in doktoru Alper Çelik, ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ünlü ismin son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Seren Serengil’in mide küçültme ameliyatını kim yaptı?​

Seren Serengil’in mide küçültme ameliyatını kim yaptı?
Gastrik baypas ameliyatını yapan Opr. Dr. Ersin Aksu, Serengil’e yaşadığı sorunların normal olduğunu söyledi: “Ameliyat sonrası bazı hastalarda ‘Dumping Sendromu’ dediğimiz durum gelişebiliyor.

Tüp mide ameliyatı olan ünlüler kimlerdir?​

Obezite (Tüp Mide) Ameliyatı Olan Ünlüler
- SEREN SERENGİL.
- ÜMİT ERDİM.
- IŞIN KARACA.
- DENİZ SEKİ
- ÇİÇEK DİLLİGİL.
- FATİH ÜREK.
- EMEL MÜFTÜOĞLU.
- OZAN ORHON.

Pelin Öztekin hangi hastanede ameliyat oldu?​

Pelin Öztekin hangi hastanede ameliyat oldu?
Ulus’ta özel bir hastanede 360 body lift operasyonu geçiren Öztekin, 10 saat süren ameliyatın ardından 40 bedenden 36 bedene düştü. Ünlü oyuncu operasyonun ardından, vücudundaki fazlalıklardan kurtuldu. Hastanede iki gün yatan Öztekin sürpriz projelerle yeniden ekranlarda olacağının müjdesini verdi.
Seren Serengil midesi nerede?​
“Senin alt miden nerede Seren?” diyen Bircan Bali’yi yanıt veren Seren Serengil “Alt midem yok. Organlar yapışmış” dedi. Seren Serengil açıklamasının devamında “Midem onarılacaktı ama şu anda bu yapılamadı çünkü alt midem yok, organım yok!” yorumunda bulundu. Seren Serengil 3-5 kilo alabileceğiniz de sözlerini ekledi.

Seren Serengil kaç kilo ile ameliyat oldu?​

Seren Serengil kaç kilo ile ameliyat oldu?
Ben bu ameliyata gittiğimde, doktor bana uygulanabileceğini söyledi ama ben 70 kiloydum. Yani 70 kilo bir hastaya bu ameliyatın yapılmaması gerekiyormuş. Karaciğer yağlanmam vardı ama üst boyutta değildi. Bu ameliyatı olduktan iki ay sonra fenalaşmalarım başladı…

Pelin Öztekin hangi doktor ameliyat yapti?​

Yaklaşık 9 ay önce Op. Dr. Murat Üstün’e olduğum tüp mide ameliyatı ile ilgili son sözümdür. Bazen insanlar bi süreçten…

Pelin Öztürk nasıl zayıfladı?​

Pelin Öztürk nasıl zayıfladı?
Ünlülerin diyet sırları denilince ilk akla gelen isimlerden biri BKM’da oynadığı dönem, başarılı oyunculuğu ve sempatik tavırları ile dikkatleri üzerine çeken Pelin Öztekin. O dönemlerde 153 kilo olan Öztekin, ilerleyen süreçte sıkı bir diyet uygulayarak altı ayda 53 kilo verdi.

Seren Serengil ne zaman tup mide ameliyati oldu?​

Seren Serengil zayıflama için Prof. Dr. Hasan Altun ve ekibine 2016 yılında olduğu tüp mide ameliyatı sonrasında oldukça sağlıklı bir şekilde kilo vermiş ve kilosunu uzun süre korumuştur, ameliyatı, takipleri ve sonrası ile ilgili herhangi bir problem yaşamamıştır.

Seren Serengil'in ameliyatını gerçekleştiren doktor Alper Çelik'tir. Alper Çelik, Seren Serengil'in sağlık durumu hakkında bilgi vermiş ve ameliyatının detaylarına ilişkin açıklamalarda bulunmuştur.

Seren Serengil'in mide küçültme ameliyatını ise Gastrik baypas ameliyatını yapan Opr. Dr. Ersin Aksu gerçekleştirmiştir. Ersin Aksu, Serengil'in yaşadığı sorunları normal karşıladığını ve ameliyat sonrası bazı hastalarda görülebilecek durumlar hakkında bilgi vermiştir.

Tüp mide ameliyatı olan diğer ünlüler arasında Ümit Erdim, Işın Karaca, Deniz Seki, Çiçek Dilligil, Fatih Ürek, Emel Müftüoğlu ve Ozan Orhon gibi isimler bulunmaktadır.

Pelin Öztekin'in ameliyatını Op. Dr. Murat Üstün gerçekleştirmiştir. Pelin Öztekin, tüp mide ameliyatı sayesinde fazla kilolarından kurtulmuş ve daha sağlıklı bir yaşam sürdürmektedir.

Seren Serengil'in midesinin olmadığına dair açıklamalar, Farklı soru ve konulara da değinilen yazılardan oluşmaktadır. Seren Serengil'in midesi hakkında verilen bilgiler ilginç detaylar içermektedir.

Seren Serengil'in ameliyat olduğu sırada 70 kilo olduğu belirtilmiştir. Ancak bu ameliyat için 70 kilonun ideal olmadığı ve karaciğer yağlanması gibi sağlık sorunlarına dikkat çekilmiştir.

Pelin Öztekin'in zayıflama süreci, sıkı bir diyet programı uygulayarak ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinerek gerçekleşmiştir. Altı ay gibi kısa bir süre içerisinde 53 kilo vererek önemli bir başarıya imza atmıştır.

Seren Serengil'in tüp mide ameliyatını 2016 yılında Prof. Dr. Hasan Altun ve ekibi gerçekleştirmiştir. Ameliyat sonrasında Serengil, sağlıklı bir şekilde kilo vererek uzun bir süre kilosunu korumuştur. Ameliyatı ve sonrasındaki süreci sorunsuz geçmiştir.

Geri