Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Seramik kaplama ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Seramik kaplama ne ıse yarar?​

Seramik kaplama, araba yüzeyine boya koruma amaçlı uygulanan cam yapımı hammaddeli bir üründür. Bir boya koruma ürünü olan seramik kaplama ürünleri çizilebilir, dış etmenlere karşı zarar görebilir. Amaç altta kalan boyalı yüzeyi korumaktır seramik kaplama sayesinde boya zarar görmez.

Seramik kaplamanın zararı var mı?​

Seramik kaplanan araçların boyaları da uzun bir süre dayanıklı olabilir. Ayrıca seramik kaplama araç boyasına da zarar vermez.
Seramik kaplama yapılan araç çizilir mi?
Bu korumaların en basit mantığını şu şekilde açıklayabiliriz : Ürün uygulandığı yüzeyde aracın orijinal verniğinden daha sert bir tabaka oluşturduğu için çizik dayanımı oldukça yüksektir fakat ASLA ÇİZİLMEZ değildir. Seramik kaplama ürünleri boyaya zarar vermekten çok fayda sağlarlar.

Seramik kaplama kaç saatte kurur?​

İlk kat uygulandıktan sonra belli bir süre kuruması beklenmelidir (En az 1 saat). Aracın tamamına seramik malzemesi uygulandıktan sonra kurulama bezi ile kurulanması gerekmektedir ve en az 6 saat kapalı ve steril bir ortamda kuruması beklenmelidir.

Seramik kaplama ne kadar dayanır?​

Uygulamayı yapan yerin kullandığı malzemenin özelliğine göre genelde 3 kat için 2 yıl, 4 kat için de 3 yıl koruma sağlayacağı belirtiliyor. Düzgün bir korumanın yapılabilmesi için ise seramik kaplama sıvısının, işin ehli bir kişi tarafından kaportaya homojen bir şekilde uygulanması şart.
Arabaya seramik kaplama ne demek?
Seramik Kaplama Nedir? Oto seramik kaplama uygulaması aracın dış kaporta aksamında meydana gelebilen otomobil boyasında çizik , çatlak ve dökülmelerin önüne geçmek için uygulanan; boyayı koruyan ve aracın daha uzun süre ilk günkü gibi görünmesini sağlayan bir koruma yöntemidir.

Seramik kaplama ömrü ne kadar?​

Pasta cila zarar verir mi?​

Pasta işlemi aracınızın boyasını sökerken cila ise boya kaplayan işlemdir. Yeniden ‘ Pasta cila araca zarar verir mi? ‘ sorusuna döndüğümüzde bu uygulama bilirkişi tarafından ve özenle yapıldığında araca zarar vermez hatta daha iyi bir görsel oluşturan yenileyici bir uygulama olarak görülebilir.
Seramik kaplama çizikleri kapatır mı?
SERAMİK KAPLAMA ÇİZİK KAPATIR MI? Kaplama öncesinde araçtaki tüm çizikler temizlenir. Ancak kaplamadan sonra alınan sert darbeler nedeniyle çizikler oluşabilir. Seramik kaplamanın en büyük avantajı küçük çizikleri engellemesidir.

Seramik kaplama üzerine cila yapılır mı?​

Seramik kaplı araca cila atılmaz cunku cila aracın ustunde durmaz ben denedim bizzat gordum bosuna para vermis oldum sonax cilaya 🙂 Bazen kendimi avutuyorum uyguluyorum ama nafile yani..

Seramik kaplama kaç gün yıkanmaz?​

Tipik olarak, Nasiol gibi en büyük markalar, herhangi bir yıkama gerçekleşmeden önce en az 24 saat beklemenizi önerir. Uygulama doğru şekilde yapılırsa, aracınızın hemen yıkanmasına gerek yoktur.
Seramik kaplama kaç yıl gider?

Geri