AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Seramik bolumu mezunlari ne is yapar?

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
265.242
Çözümler
4
Tepkime puanı
1
Puan
38

Seramik bölümü mezunları ne iş yapar?​

Seramik ve cam bölümü mezunları fabrikalarda, atölyelerde, alçı ve dekor fabrikalarında, özel sektörde ve kamuda çalışma imkanı bulabilirler.

Anasanat nedir?​

ABD(Anabilim Dalı) – ASD (Anasanat Dalı): Anabilim veya anasanat dalı en az bir çok yerde birden fazla, biribirine yakın bilim veya sanat dalını kapsayan,eğitim, öğretim uygulama ve araştırma faaliyetlerinin yürütüldüğü akademik birimdir.
Seramik hangi meslek?
Seramik ustası zemin veya duvarlara seramik, karo, fayans, mermer ve granit gibi taş çeşitlerini döşeyen kişidir. Genellikle inşaat sektöründe çalışır. Seramik ustası evlerin banyo, tuvalet, koridor, mutfak, oda veya dış cephelerine seramik ya da karo benzeri döşemeleri yapan kişidir.
Seramik mezunu ne kadar maaş alır?
Kariyerinde Maaşlar

Seramik mesleği nedir?​

Anabilim Dalı Başkanı ne demek?​

Anabilim Dalı Başkanı, Anabilim Dalının her düzeydeki eğitim-öğretim ve araştırmalarından, Anabilim Dalı ile ilgili her türlü faaliyetin düzenli ve verimli olarak yürütülmesinden ve kaynakların etkili biçimde kullanılmasını sağlamaktan sorumludur.
Seramik ve Cam Teknolojisi Nedir?
Seramik ve Cam Teknolojisi Alanı altında yer alan; Çinicilik, Alçı Model Kalıp, Tornada Form Şekillendirme, Sır Üstü Dekorlama, Serbest Seramik Şekillendirme, Dekoratif Cam ve Endüstriyel Cam Dalların yeterliklerini kazandırmaya yönelik eğitim ve öğretim verilen alandır.
Endüstriyel Cam ve seramik nedir ne iş yapar?
Endüstriyel Cam ve Seramik Teknikeri, her türlü geleneksel seramik ve ileri teknoloji seramik üretimi yapan sektörlerde ham madde hazırlık, dekorlama, şekillendirme, fırınlama, laboratuvar gibi süreçlerde üretim ve kontrol yapan, hataları tespit eden ve çözüm geliştiren kişidir.
 
Geri
Üst