AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Septum piercing yaptirmak ne kadar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Septum piercing yaptırmak ne kadar?​

Septum piercingleri genellikle 70-100 Türk Lirası civarındadır, yakınınızdaki en yasal piercing stüdyosunu bulup ve ne kadar ücret aldıklarını öğrenebilirsiniz. Ortalama olarak, yaklaşık 100 Türk Lirası harcamayı bekleyebilirsiniz.

Piercing yaş sınırı var mı?​

Dövme ve diğer işlemlerde olduğu gibi piercing için yaş sınırı 18’dir. 18 yaşından küçükler ebeveyn izniyle piercing yaptırabilirler.
Piercing nasıl yapılır?
İşlemde kullanılacak tüm uygulama aletleri 300 derecede en az 20 dakika steril makinesinde bekletilir. İşlemi gerçekleştirecek uzman ellerini steril eder ve ellerine eldiven giyer. Piercing takılacak bölgenin steril edilme ve uyuşturulma işlemi gerçekleştirilir. İstenilen bölgeye delim işlemi yapılır.
Septum tam nereden delinir?
burun deliklerinin ortasındaki kıkırdağın (septumun)delinme işlemi.

Piercing 18 yaş altına yasak mı?​

Yasaya göre piercing yapan işletmeler, vücutlarını deldirmek isteyenlerden 18 yaşın üzerinde olduğunu kanıtlamasını isteyecek, aksi takdirde işletmeler cezayla karşılaşacak.

Çocuklar piercing yaptırabilir mi?​

“18 yaşından küçüklere piercing yapmıyoruz” ‘Küçük çocuklara piercing yapılamaz’ diyen Özkan, “Çocuğun o dönem kıkırdak yapısı geliştiği için çok küçük yaşlarda yapılmamasında fayda var’ diyor.
Piercing nereye yapılır?
İnsanların kendini ifade etme yöntemlerinden biri olarak adlandırabileceğimiz piercing vücudun burun, kulak, dudak, dil, kaş gibi çeşitli yerlerine iğne yardımıyla açılan deliğe takılan takıları ifade ediyor. Daha çok kulakta tercih edilen piercingler, farklı şekillerde takılabiliyor.
Hangi piercing hangi iğneyle delinir?
Piercing, yani; deride delim yapılarak kullanılan takı ürünleri asırlardır birçok kültürde yapılan, kadim bir uygulamadır. Günümüzde ise eskiden uygulanan sağlık açısından riskli yöntemlerin aksine, steril ve tek kullanımlık iğneler olan intraketler ile uygulanır.

Geri