AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sepas nereye bagli?

Editör

Yeni Üye

Sepaş nereye bağlı?​

Sepaş Enerji, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde görevli elektrik perakende şirketidir.

Sancaktepe hangi Elektrik Şirketi?​

Sancaktepe hangi Elektrik Şirketi?
Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş.

Kocaeli hangi elektrik?​

Kocaeli Bölgesinde Elektrik Dağıtım Hizmeti Kocaeli bölgesi elektrik dağıtım şirketi Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketidir (Sedaş).

SEPAŞ açılımı nedir?​

SEPAŞ açılımı nedir?
Sepaş Enerji – Görevli Elektrik Enerjisi Tedarik Şirketi.
SEPAŞ kime satıldı?​
AKCEZ enerji tarafından 600 milyon Dolar’a özelleştirilen SEDAŞ ve SEPAŞ resmen satışa çıkarıldı.

AYEDAŞ mı Ayesaş mı?​

AYEDAŞ mı Ayesaş mı?
“anadolu yakası elektrik perakende satış a.ş.” gibi gudik bir uzun hali olan ayedaş’ın perakende elektrik satış firması. istanbul anadolu yakasındaki ev ve işyerlerine elektrik satar. isminin aesaş mı “istanbul aesaş” mı olduğu meçhul olup, yeni bastırdıkları faturalar tuvalet kağıdından hallicedir.

TEİAŞ ın sahibi kimdir?​

Türkiye Elektrik İletim A.Ş.
Tür | Devlet Kurumu-KİT
Kilit kişiler | Orhan Kaldırım Genel müdür
Sahibi | Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
Çalışan sayısı | 17.000
Website | http://www.teias.gov.tr

SEPAŞ 1 kW kaç TL?​

SEPAŞ 1 kW kaç TL?
Ulusal tarifeye tabi “Serbest Tüketici” olmayan müşteriler için:
Tarife Grubu: Tek Zamanlı | Mesken | Ticarethane
| Birim Fiyat (TL/kWh) | Birim Fiyat (TL/kWh)
Tüketim | |
Birim Fiyat | 0,2309 | 0.2310
Aktif Enerji Tutarı | |

Sedaş mı SEPAŞ mi?​

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun ayrışma projesi kapsamında perakende satış hizmetlerini yürütmek üzere SEPAŞ’ı kurdu. Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.

Sepaş enerji kime ait?​

Sepaş enerji kime ait?
Sepaş Enerji, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından olan Akkök Holding ve CEZ Group stratejik ortaklığı ile Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya’nın EPDK tarafından yetkilendirilen resmi elektrik tedarikçisidir.
Akcez Enerji kimin?​
Türkiye’de her geçen gün gelişerek büyüyen elektrik dağıtım ve perakende satış sektörünün yeni, dinamik ve tecrübeli oyuncularından biri olan AKCEZ, Türkiye’nin önde gelen sanayi gruplarından Akkök Holding ile Avrupa’nın lider enerji şirketlerinden CEZ Grubu’nun oluşturduğu ortak girişim şirketidir.

EnerjiSA ve AYEDAŞ aynı mı?​

EnerjiSA ve AYEDAŞ aynı mı?
AYEDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.

Sepaş, Bolu, Düzce, Kocaeli ve Sakarya illerinde görevli bir elektrik perakende şirketidir. Aynı zamanda Sepaş'ın açılımı "Sepaş Enerji – Görevli Elektrik Enerjisi Tedarik Şirketi" şeklindedir. Sepaş, Türkiye'nin önde gelen sanayi gruplarından olan Akkök Holding ve CEZ Group stratejik ortaklığı ile faaliyet göstermektedir.

Sepaş'ın ne kadara bir kilovat saat elektrik sattığına dair bilgiye de erişebiliriz. Ulusal tarifeye tabi olmayan "Serbest Tüketici" olmayan müşteriler için, Tarife Grubu "Tek Zamanlı" ve tüketim tipi "Mesken" için birim fiyat 0,2309 TL/kWh, ticarethane tipi için ise 0,2310 TL/kWh olarak belirlenmiştir.

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ) ise Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun ayrışma projesi kapsamında perakende satış hizmetlerini yürütmek üzere SEPAŞ'ı kurmuştur. Yani SEDAŞ ve SEPAŞ farklı şirketlerdir.

Akcez Enerji ise Türkiye'nin gelişen elektrik dağıtım ve perakende satış sektöründe önemli bir oyuncudur. Akkök Holding ile Avrupa'nın lider enerji şirketlerinden CEZ Grubu'nun oluşturduğu ortak girişim şirketi olan AKCEZ, dinamik ve tecrübeli bir şirkettir.

Enerjisa ise AYEDAŞ'ı işleten bir şirkettir. AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Satış A.Ş. olarak bilinir ve Enerjisa tarafından yönetilmektedir.

Geri