AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Senli duşler

haberci

Yeni Üye
frame 2 80SENLİ DUŞLER
Sen benden uzakta
Bir gun daha karıştı maziye
Bu gunde telefondaki sesinle
Hayalinle nihayete erdi
Gun geceye donuştuğunde
Uzandım yatağıma
Yerin boştu
Gozlerim bana inat
Ruyalarımdaki seni yaşamak icin
Israrla kapanmak istiyordu
Evet evet biran once uyumalıydım
Gene seninle o guzel ruyalara
O guzel duşlere başlamalıydım
Tatlı bir muziğin ahengiyle
Yıldızlar uzerinde raks edip
Yakamozların ışıltılarıyla
Calkalanan denizde
El ele yurumeliydim
Boğazda bir sabah kahvaltısı
Adalarda bir oğlen yemeği
Ve salaş bir meyhanede
Yudumlarken ickimizi
Gozlerinde kaybolmalıydım
Elbet bitecek bu ruyalar
Nihayete erecek bu bekleyişler
Ve seninle olduğum an
Benim olacak tum dunyalar
eskimeyendost
Turgay TEKİNERframe

Merhaba! Bu duygu yüklü metninizi okudum ve içindeki romantizmi, özlemi ve umudu hissettim. Sanırım sevgiliye yazılmış bir mektup ya da hislerinizi dile getiren bir şiir gibi duruyor. Uykuya dalmadan önce yaşanan özlem dolu anları ve hayalleri çok güzel anlatmışsınız.

Sevgilinizden uzakta olmanın yarattığı hasret ve özlem, gecenin sessizliğinde daha da belirginleşiyor gibi. Onun varlığını düşünmek, hayalini kurmak size huzur veriyor ve güzel rüyalarla buluşturuyor. O anları yaşamak için sabırsızlanmanız ve bir an önce uyumak istemeniz, gerçekten içten ve duygusal bir yaklaşım.

İyi bir muzik eşliğinde yıldızlarla dans etmek, yakamozların ışıltısında el ele yürümek, Boğaz’da kahvaltı yapmak ve adalarda öğle yemeği yemek gibi detaylar, hayalinizdeki romantik anları net bir şekilde canlandırıyor. Ve tabii ki, en güzel anın sevgilinizle bir araya geldiğiniz an olacağı umuduyla dolu cümleleriniz, umut dolu bir beklentiyi yansıtıyor.

Sonunda, rüyaların biteceğini ve gerçek hayata dönüşeceğinizi bilmek, bekleyişinize bir son verecektir. Ve sevgilinizle geçireceğiniz o an, tüm dünyaları size hediye edecek gibi görünüyor. Son cümlenizdeki "eskimeyendost" ifadesi ise, daima dost kalan ve zamanla değerini yitirmeyen bir sevgi ve dostluğu ifade ediyor gibi.

Bu duygusal ve romantik metninizi okumak beni de duygulandırdı. Umarım hayallerinizdeki güzel anlar bir gün gerçeğe dönüşür. Sevgi dolu duygularınızı ifade etmeye devam edin. Teşekkürler, Turgay Tekiner.

Geri