AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Senkron ogrenme ne demek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Senkron öğrenme ne demek?​

Senkron eğitim; eğitmen ve katılımcıların sanal ortamda aynı anda, aynı ya da farklı mekânlarda bir araya geldiği, birbirleriyle etkileştiği, deneyim paylaşımında bulunduğu ve öğretim elemanlarının yönettiği çevrimiçi bir öğrenme eğitimdir.
Senkron ne demek TDK?
Senkronize TDK Kelime Anlamı Buna göre Fransızca kökenli olan senkronizasyon kelimesi “eşleme” anlamına gelmektedir.
Asenkron ders ne demek?
FARKLI ZAMANLI(ASENKRON) ÖĞRENME Asenkron olarak da bilinen bu model, bilginin önceden üretildiği ve depolandığı, daha sonra öğrencilerin dilediği zaman ve dilediği sayıda tekrarda erişebildiği bir uzaktan eğitim-öğretim şeklidir.

Senkron olarak ne demek?​

eşzamanlı Dönemi ve evresi özdeş olan (olaylar).
Asenkron fonksiyon ne demek?
Ekrana “Program çalışıyor…” yazdırmak için bir önceki işlemin bitmesini beklemek pek akıllıca değil. İşte bu tip durumlar için asenkron fonksiyonlar kullanırız. Kod akışının sırayla işlemediği, işlemlerin birbirini beklemediği, kod akışının işlem durumlarına göre devam ettiği programlamaya Asenkron Programlama denir.
Senkron ne anlama gelir?
Eş zaman, asenkron karşıtı.
Eş zamanlı olmayan (asenkron) modelde, içerik video, ses, sunum, doküman vb. biçiminde üretilip depolanmalı; öğrenciler istediği zaman ve istediği yerden, dilediği kadar çok tekrarda bu bilgilere erişebilmelidir.
Asenkron çalışma ne demek?
Kod akışının sırayla işlemediği, işlemlerin birbirini beklemediği, kod akışının işlem durumlarına göre devam ettiği programlamaya Asenkron Programlama denir.
Senkron yayın ne demek?
Senkron eğitim ya da diğer bir adıyla uzaktan eğitim, eğitmen ve katılımcıların sanal ortamda aynı anda, aynı ya da farklı mekânlarda bir araya gelmesi ve birbirleriyle etkili iletişim kurabilme ve deneyimlerini paylaşabilme ortamı verilen isimdir. Senkron eğitim, öğretim elemanları tarafından yönetilmektedir.

Cep telefonu senkron mu asenkron mu?​

Uzaktan eşzamanlı iletişime senkron iletişim olarak da adlandırılmaktadır- örnek olarak cep telefonları, Skype, Google Hangout, Messanger gibi Web konferans sistemleri aracılığıyla gerçekleştirilen iletişim süreçleri verilebilir.
Üniversitede asenkron ne demek?
Asenkron derslerde ise eğitim-öğretim materyalleri eğitmen tarafından öğrencilere sistem üzerinden sunularak zamana bağlı olmaksızın eğitimin sürdürüldüğü yapıda yürütülmektedir.
Yazılımda asenkron ne demek?

Elektrikte senkron ne demek?​

Bir elektrik makinesi olarak frekans ve kutup sayısıyla orantılı bir şekilde hareket ederek sabit bir hızda dönen alternatif akım makinelerine senkron makine denir. Eğer senkron makineye elektrik enerjisi verilip mekanik enerjisi elde edilirse senkron motor olarak çalışır.

Geri