AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Seni Sevmeyen Olsun sarki sozu kime ait?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Seni Sevmeyen Ölsün şarkı sözü kime ait?​

Yılmaz Tatlıses 1987 de “Seni sevmeyen ölsün” şarkısıyla büyük çıkış yapar ve 150’den fazla sanatçı bu şarkıyı seslendirir. 1987 de magazin gazetecilerinin “yılın en iyi şarkısı Müzik Oskarı” nı “Deli Deli”şarkısıyla alır.

Kaderimin Oyunu dizisinin şarkılarını kim söylüyor?​

Kaderimin Oyunu şarkısını kim söylüyor? Dizi için özel hazırlanan “Sana Çıkıyor Bu Yollar” adlı jenerik şarkısı, şimdiden büyük beğeni topladı. Sözü ve müziği Ender Gündüzlü ve Ümit Sergin’e , aranjesi ise Metin Arıgül ait olan şarkıyı, güçlü sesi ve usta yorumu ile Derya Uluğ seslendirdi.

Gitme Kal Diyemedim şarkı sözü kime ait?​

Gitme Kal Diyemedim şarkı sözü kime ait?
“Diyemedim”, Türk şarkıcı Kâmuran Akkor’un 24 Ağustos 1981’de yayımlanan stüdyo albümü Diyemedim’den bir şarkı. Şarkının söz, müzik ve düzenlemesi Cengiz Tekin’e aittir.

Tüdanya kaç yaşında öldü?​

61 yaşında (1961)Tüdanya / Yaş

Zafer Peker Diyemedim söz müzik kime ait?​

bu sarkiyi hep cengiz kurtoglu na yakistirmisimdir.babanin kalbe isleyen klavye melodileri bu guzel sarkiyi zafer peker in gevrek sesinden kurtaracak dinleyiciyi doyuma ulastiracaktir. zafer peker’i piyasanın göbeğine oturtan bir erhan güleryüz çalışmasıdır.

Berna Peker kimdir?​

Berna Peker kimdir?
BERNA PEKER KARASARLIOĞLU P4C Türkiye’nin ve P4Work ‘ün kurucularından olan Berna , İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümü mezunudur. Aynı üniversitede İşletme yüksek lisansı yapmıştır. Profesyonel yaşama Doğuş Otomotiv grubunda eğitim ve insan kaynakları alanında başlamıştır.

Masmavi kimin şiiri?​

Şair ve yazar Nevat Çelik sosyal medyadan yaptığı açıklamada İbrahimTatlıses’in şarkı olarak söylediği ve filmini yaptığı “Mavi Mavi Masmavi”nin sözlerinin annesi şair Fahriye Çelik’e ait olduğunu yazdı.

İbrahim Tatlıses Hülya şarkısını kime yazdı?​

İbrahim Tatlıses, adına şarkı yazdığı rol arkadaşı Hülya Avşar’ın daveti üzerine Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde buluştu. Kimyaları uyuşan ve bir dönem ekranların romantik çifti olan İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar yemek yedi ve eski günleri yad etti.

Seni Sevmeyen Ölsün şarkısının sözleri Yılmaz Tatlıses'e aittir. 1987 yılında büyük bir çıkış yakalayan bu şarkı, pek çok sanatçı tarafından seslendirilmiştir. Öte yandan, Kaderimin Oyunu dizisinin jenerik şarkısı olan "Sana Çıkıyor Bu Yollar" şarkısının sözleri ve müziği Ender Gündüzlü ve Ümit Sergin'e aittir. Bu şarkıyı güçlü sesi ve usta yorumuyla Derya Uluğ seslendirmektedir.

Gitme Kal Diyemedim şarkısının sözleri, müziği ve düzenlemesi Cengiz Tekin'e aittir ve Türk şarkıcı Kâmuran Akkor tarafından seslendirilmiştir. Zafer Peker'in seslendirdiği "Diyemedim" şarkısının ise söz ve müziği belirtilmemiştir.

Berna Peker, P4C Türkiye ve P4Work'ün kurucularından biridir. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunu olan Berna, profesyonel yaşamına Doğuş Otomotiv grubunda eğitim ve insan kaynakları alanında başlamıştır.

"Masmavi" adlı şiir, şair ve yazar Nevat Çelik'in annesi Fahriye Çelik'e aittir. İbrahim Tatlıses'in şarkı olarak seslendirdiği "Mavi Mavi Masmavi"nin sözlerine annesinin imza attığı açıklanmıştır.

Son olarak, İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar için yazdığı şarkının ismi "Hülya" değil, bu durumda tam olarak hangi şarkıdan bahsedildiği açıklanmamıştır.

Geri