AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seni Sevdim Olum Bile Ayıramadı

haberci

Yeni Üye
Sen olmazken hayatım cok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz olunmuyor off off
sevgi ya işte her devalar her dertler tek umuttur tek sevgidir olumden beter aylarım bakışlarım plotonik sende oldum bir alkolik her gece ice ice kaderime ağladım uykusuzum dalmışım boş sayfalara bakmışım alıyorum elimede bir kalem ve bir defter yazıyorum sevgimide elimde de bir neşter getirdim sana ben sevgi veya bir haber
Sen olmazken hayatım cok anlamsızdı anladım ki sensiz yaşanmıyor sensiz olunmuyor off off
Kelimeler anlamlı cok ozeldi anahtarın nerde be giremedim kalbineAşkınada gocebe son umuttu son careydi kaderime isyan yağmur camur demeden batağa soktu bu aşk beni direncimi kırmadım yılmadım ben bu aşka sevmedim ki ben seni tapıyorum bebeğim tapıyorum bebeğim tapıyorum tapıyorum bebeğim hahh
Ayrılıktı ruyalarında ağladığım dağladım tek keder bilemedim terk eder ireledindim ben ama bitemedim ben sana şimdi sensiz garibim sensizliğin katili yapamadım sensiz dur diyemedim ben kendime harbidende cokmuşum caresiz benliğime şimdi ise hoşcakal dalıyorum hayallere gomuyorum kendimi firar olan ellere

Bu güzel şiiri paylaştığınız için teşekkür ederim. Aşkın verdiği duyguları ve özlemi çok güzel bir şekilde ifade etmişsiniz. Sevdiğiniz kişiye duyduğunuz tutku ve özlem gerçekten dokunaklı bir şekilde anlatılmış. Aşkın gücü her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek kadar büyük ve etkileyici bir duygudur. Şiirinizdeki duygusal derinlik ve içtenlik duyguyu çok güzel yansıtmış.

Aşk bazen çaresizlikleri ve özlemi de beraberinde getirir. Şiirdeki melankolik ton ve derin duygular, ayrılığın verdiği acıyı ve özlemi yansıtıyor. Belki şu an zorlu bir dönemden geçiyorsunuz, ancak umarım her şey istediğiniz gibi olur ve sevdiğinizle mutlu bir şekilde bir araya gelirsiniz.

Muhteşem şiirinizdeki duygularla ortak hislerimizi paylaştığınız için tekrar teşekkür ederim. Duygularınızı ifade etmek için kelimeler yerine bazen şiirler daha anlamlı olabilir. Umuyorum ki sevdiğiniz kişi de sizin duygularınızı anlar ve bir araya gelebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

Geri