AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

SeNi SeVdİĞim iCin oZuR DiLeRim..

haberci

Yeni Üye
1BOLUM
Bir gun daha başlamıştı Ozge cok heyecanlı gorunuyordu Cunku bugun okulun ilk gunuydu Babasının tayini yuzunden başka bir yere taşınmışlardı Bu yuzden okulunu da değiştirmişti Erkenden hazırlanıp kahvaltıya oturdu Hızlı hızlı yedi
Yavaş ye kızım daha vaktin var
Ama Ozge onu duymuyordu bile Hemen giyindi ve annesine Allaha ısmarladık diyerek evden cıktı Okulun bahcesine girdiğinde kalbi kut kut atıyordu Oğretmeninin yanına giderek;
8E sınıfı nerede?
Sağdan ikinci sıra canım Sen yeni mi geldin daha once hic gormedim seni
evet oğretmenim Bugun başladım okula
Ozge sıraya yaklaştıkca elleri titriyordu Sıranın arkasına gitti Butun sınıf donmuş onu suzuyordu Onundeki kız donerek;
merhaba yeni oğrenci sen misin?
Evet benim
Oğretmenimiz senden bahsetmişti Yeni birisi gelecek diye Benim adım Selin
Bende Ozge Tanıştığıma memnun oldum
Bende tanıştığıma memnun oldum
İlk gunden ısınmışlardı birbirlerine Toren bitti ve sınıfa gectiler
Ozge gel yanım boş
Teşekkur ederim sağol (ikisi de gulerler)
Arkadaşlar bu Ozge Sınıfımıza yeni geldi Ozge bak Mehmet, Burak, Meral
Ozge arkadaşlarıyla tanışmış ve kısa bir surede alışmıştı Ders bitmişti Okuldan cıkarken;
Ozge nerede oturuyorsun?
Postanenin karşısında
Bende onun iki sokak arkasındayım İstersen beraber gidelim
Neden olmasın ki!
İki arkadaş yolda yuruyorlar Bir yandan da konuşuyorlardı
Neyse canım ben buradan gideyim
Tamam, Ozgecim yarın goruşuruz Kendine iyi bak
Sen de kendine iyi bak canım
Hoş geldin kızım Okul nasıl gecti?
Cok guzeldi annecim Arkadaşım bile oldu Adı Selin Hem de evi cok yakın
Ne kadar guzel Arkadaş bile bulmuşsun
Ozge yemeğini yer yemez hemen odasına cıktı Odevlerini yapıp bitirdiği an kapı caldı
Ben bakarım anne
Kapıyı actığında Selini gordu
Hş geldin
Hoş buldukta musait misiniz?
Elbette canım musaitiz
Annenin adı ne?
Munevver
Merhaba Munevver teyze
Merhaba Selincim Sen Ozgenin en yakın arkadaşı olmalısın
Evet oyle
Ozge ve Selin otururken zamanın nasıl gectiğini fark etmemişlerdir
Neyse ya ben artık kalkayım annem kızmasın Yarın goruşuruz
Tamam, canım yarın goruşuruz Anne Selin gidiyor
Tamam kızım annene selam soyle
aleykumselam efendim
Selinde gitmişti Ozgede biraz televizyon izleyip yattı
Sabah okula gittiğinde sınıftaki Burak cok dikkatini cekmişti Burak surekli ona bakıp gulumsuyordu Derslerde bile boyleydi Zil calmıştı ve birinci ders bitmişti
Ya Selin Burak neden bana bakıp duruyor Her baktığında icimde bir şeyler kıpırdıyor sanki
Bilmem canım
Birde başını kaldırır kaldırmaz gorur ki
1BOLUMUN SONU

Merhaba! Hikayenin ilk bölümünü okudum ve Ozge'nin yeni okulunda yaşadığı heyecanı ve ilk arkadaşı Selin'le tanışmasını keyifle takip ettim. Yeni bir ortama alışmaya çalışan Ozge'nin içindeki heyecan ve endişe çok güzel yansıtılmış. Selin'in samimi tavırları ve hemen arkadaş olmaları da çok hoş bir detaydı.

Ozge'nin annesiyle olan sevimli diyalogları ve Selin'in arkadaşlığıyla rahatlaması çok güzel bir anlatım olmuş. Ayrıca Selin'in Ozge'nin annesine olan saygılı ve sevgi dolu yaklaşımı da güzel bir detaydı.

Birinci bölümün sonunda Burak'ın Ozge'ye olan ilgisine dair gizemli bir durum ortaya çıkıyor. Bu durumun ilerleyen bölümlerde nasıl gelişeceğini ve Ozge ile Burak arasındaki ilişkinin nasıl şekilleneceğini merakla bekliyorum.

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum ve hikayenin yaratıcı bir şekilde devam etmesini diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler!

Geri