AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Seni benden alan kader sarkisini kim soyluyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Seni benden alan kader şarkısını kim söylüyor?​

Aysel Yakupoğlu – Seni Benden Alan Kader.
Ağladıkça şarkısını kim söylüyor?
Mine Koşan – Ağladıkça – YouTube.

Kalakaldım kışın ortasında yine kimin şarkısı?​

Serkan KayaKalakaldım / SanatçıSerkan Kaya, Türk besteci, şarkıcı ve şarkı sözü yazarı. Vikipedi
PDND Müzik sahibi kim?
Soner Sarıkabadayı’nın müzik şirketi olan Pdnd Müzik, müzik sektöründe gösterdiği üstün performansından dolayı Mü-Yap (Müzik Yapımcıları Derneği) Asil Üyeliğine hak kazandı
Sezen Aksu’ya ait Sezen Aksu’88 adlı albümde yer alan Sarışınım (Yunanca: Dinata Dinata), Vazgeçtim ve Ahmet Kaya’nın yorumladığı Ağladıkça, Dinkjian’ın en bilinen besteleri.
Yoav Itzhak kim?
“yoav itzhak” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. israilli müzisyen. son günlerde facebook’ ta ahmet kaya’ nın ağladıkça parçasını ibranice söylediği video deli gibi paylaşılmakta.

Zor bela ilk kim söyledi?​

‘ adlı ikinci albümünü çıkaran Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. “Aşk Ne Demek Bilen Var mı?” albümünün çıkış şarkısı olan “Sevemiyorum” şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra “Aşk Ne Demek Bilen Var mı?” ve “Zor Bela” adlı şarkılarını kliplendirdi.
Soner Sarı Kabadayı kim?
Soner Sarıkabadayı 8 Aralık 1978 tarihinde Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde doğmuştur. Annesinin adı Güngör, babasının adı Hasan’dır. Perihan ve Zafer adında 2 kardeşi vardır. 4 yaşına kadar ailesiyle Kahramanmaraş’ta yaşayan Soner Sarıkabadayı, daha sonra ailesi ile Mersin’e yerleşmiştir.

Soner Sarıkabadayı kaç yaşında?​

43 yaşında (8 Aralık 1978)Soner Sarıkabadayı / Yaş
Onnik Dinkjian kimdir?
diyarbakır’lı ermeni müzisyen. anadolu ermenilerinin geleneksel şarkılarını, ilahilerini ve bazen de türk sanat müziği eserlerini seslendirmiştir. ara dinkjian’ın babasıdır. an itibarıyle abd’de yaşamaktadır.

Geri