AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seni Bana Yazmislar sarkisini kim soyluyor?

Editör

Yeni Üye

Seni Bana Yazmışlar şarkısını kim söylüyor?​

Oya – Bora – Seni Bana Yazmışlar.

Benim adım ebruli şarkısını kim söylüyor?​

Yaşar – Ebruli – YouTube.
OYA BORA Bora kimdir?​
Bora Ebeoğlu uzun yıllardır Oya Bora ikilisi olarak müzik severler tarafından tanınan isimdir. Oya-Bora, Oya Küçümen ve Bora Ebeoğlu çiftinden oluşan müzik grubudur. Grup Denk adıyla müzik piyasasına girmişlerdir. Bora Ebeoğlu, 1962 yılında Ankara’da doğmuştur.

OYA BORA ikilisi ne oldu?​

OYA BORA ikilisi ne oldu?
İkili 1987 yılında “GRUP DENK” isimli bir grup kurdular ancak bir süre sonra gurubun adı “OYA BORA” olarak değişti. Yıllarca birlikte çalışmalarına rağmen geç evlendiler ve geç çocuk sahibi oldular. 1987 ile 1997 arasında 5 albüm çıkardılar, 1997 yılından sonra da yeni albümleri çıkmadı.

Ezginin Günlüğü Ebruli kim söylüyor?​

Ezginin Günlüğü Ebruli kim söylüyor?
Feyza Erenmemiş – Vokal (hürriyete doğru, oyun, ebruli, aşk yüzünden) ayrıldıktan sonra 2000 yılında I’m New isminde bir albüm çıkardı.

Ezginin Günlüğü solisti kimdir?​

Ezginin Günlüğü, 2014′ te Çağrı Çetinsel’in gruba katılışına kadar, vokalist ve gitarist Murat Kurt’la çalışmalarına devam etti. Gene, 2017 yılında ise Eylem Atmaca’nın ayrılmasıyla Deniz Sujana ve daha sonra da Mahmut Çınar vokalist olarak katıldı.

Oya Küçümen Bora Ebeoğlu evli mi?​

Bir sürü tiyatro ve müzikalde oynadı. 2004 yılında Bora Ebeoğlu ile evlendi. İkili 1987 yılında “GRUP DENK” isimli bir grup kurdular ancak bir süre sonra gurubun adı “OYA BORA” olarak değişti. Yıllarca birlikte çalışmalarına rağmen geç evlendiler ve geç çocuk sahibi oldular.
Bora Ebeoğlu kimle evli?​
Oya KüçümenBora Ebeoğlu / Eşi (e. 2004)

Oya Bora ikilisi ayrıldı mı?​

Oya Bora ikilisi ayrıldı mı?
Oya Küçümen: Biz popüler kulvardan ayrıldık ama müzik üretmeyi hiç bırakmadık. ◊ Türkiye’de o dönem yeni yeni gelişen dizi müzikleri de yapmaya başladınız. “Bana Bir Masal Anlat Baba” hâlâ daha çok seviliyor…

Seni Bana Yazmışlar şarkısını Oya ve Bora ikilisi seslendirmiştir. Oya Küçümen ve Bora Ebeoğlu çifti uzun yıllar müzik dünyasında Oya Bora olarak tanınmışlardır. İkilinin müzik kariyerine Grup Denk adıyla başladıkları ve daha sonra adlarını Oya Bora olarak değiştirdikleri bilinmektedir. 1987 ile 1997 yılları arasında beş albüm çıkarmışlar ve müzik çalışmalarına devam etmişlerdir.

Ebruli şarkısını seslendiren isim ise Yaşar'dır. Yaşar'ın Ebruli şarkısı geniş kitleler tarafından sevilen ve tanınan şarkılardan biridir.

Bora Ebeoğlu, 1962 yılında Ankara'da doğmuş ve uzun yıllar Oya Bora ikilisi olarak müzik dünyasında yer almıştır. Oya Küçümen ile birlikte müzik kariyerlerine devam etmişlerdir.

Oya Küçümen ve Bora Ebeoğlu evlidirler. 2004 yılında evlenen çift, müzik kariyerlerine birlikte devam etmiş ve birçok çalışmaya imza atmıştır. Grupları Oya Bora olarak tanınmaktadır.

Ezginin Günlüğü grubunun solisti ise 2014 yılında grubun vokalist ve gitaristi olan Murat Kurt'tur. Gruba daha sonra katılan diğer vokalistler de bulunmaktadır.

Oya Bora ikilisi popüler müzik sahnesinden ayrılmış olabilirler ama müzik üretmeyi hiç bırakmamışlardır. Aynı zamanda dizi müzikleri de yapmaya başlamış ve sevilen eserlere imza atmışlardır. Örneğin, "Bana Bir Masal Anlat Baba" şarkıları hala çok sevilmektedir.

Geri