AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Dk?

SoruCevap

Yeni Üye
Senden Bana Kalan Filmi Kaç Dk? sorusu, bu romantik komedinin süresini merak edenlerin sıkça sorduğu bir sorudur. Bu film, izleyicilere duygusal anlar yaşatırken aynı zamanda güldürmeyi de başarıyor. Filmin süresi, toplamda 100 dakikadır ve bu süre boyunca izleyicileri etkileyici bir hikaye bekliyor. Başrollerde yer alan oyuncular, performanslarıyla izleyicileri büyülüyor ve filmi daha da keyifli hale getiriyor. Senden Bana Kalan, aşkın gücünü ve hayatın sürprizlerini anlatırken izleyicilere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Filmin süresi hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için 100 dakika boyunca keyifle izlenecek bir yapım olduğunu söyleyebiliriz.
İçindekiler

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Dakika Sürüyor?

Senden Bana Kalan filmi, toplamda 120 dakika sürmektedir. Bu süre, genellikle bir sinema filmi için standart kabul edilen süredir. Film, izleyicilere duygusal bir hikaye sunarken, aynı zamanda romantik ve dram türlerini bir araya getiriyor.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Yıl Yayınlandı?

Senden Bana Kalan filmi, 2015 yılında vizyona girmiştir. Türk sinemasının sevilen yapımlarından biridir ve izleyicilere unutulmaz bir hikaye sunmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Nerede Çekildi?

Senden Bana Kalan filmi, çekimlerinin büyük bir kısmı İstanbul‘da gerçekleştirilmiştir. Filmde İstanbul’un farklı semtlerinde tanıdık mekanları görmek mümkündür.

Senden Bana Kalan Filmi Kimin Yönetmenliğini Yaptı?

Senden Bana Kalan filmi, ünlü yönetmen Çağan Irmak tarafından yönetilmiştir. Irmak, Türk sinemasının önemli isimlerinden biridir ve birçok başarılı film projelerinde imzası bulunmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Oyuncuları İçeriyor?

Senden Bana Kalan filmi, başrollerinde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut ve Sinan Çalışkanoğlu gibi tanınmış oyuncuları içermektedir. Bu yetenekli oyuncular, filmdeki karakterlere hayat vererek izleyiciyi etkilemeyi başarmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Konuyu İşliyor?

Senden Bana Kalan filmi, bir aşk hikayesini temel alan romantik bir dramdır. Filmde, genç bir kadının hayatında beliren bir adamın, ona yepyeni bir perspektif sunarak, yaşamına neşe ve umut katması anlatılmaktadır. Aynı zamanda, aile bağları, dostluk ve gerçek aşk gibi temalar da filme derinlik kazandırmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Eleştirilerden Nasıl Sonuçlar Aldı?

Senden Bana Kalan filmi, genel olarak olumlu eleştiriler almıştır. İzleyiciler, filmi duygusal ve etkileyici bir hikaye olarak değerlendirmiş ve oyunculuk performanslarından etkilenmiştir. Aynı zamanda, filmdeki müzikler ve görsel estetik de övgü almıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Ödüller Kazandı mı?

Senden Bana Kalan filmi, çeşitli film festivallerinde gösterildi ve bazı ödüller kazandı. Özellikle, oyunculuk performansları ve senaryo yazımı gibi alanlarda takdir edildi. Film, izleyiciler tarafından da sevildi ve beğenildi.

Senden Bana Kalan Filmi Nereden İzlenebilir?

Senden Bana Kalan filmi, sinemalarda vizyona girdiği dönemde izleyicilerle buluşmuştur. Ancak şu anda, filmi tekrar izlemek isteyenler için DVD formatında veya dijital platformlardan izlenebilir. İnternet üzerindeki bazı platformlar, filmi kiralama veya satın alma seçenekleri sunmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi Ne Zaman Yayınlandı?

Senden Bana Kalan filmi, 3 Temmuz 2015 tarihinde vizyona girmiştir. Bu tarihten itibaren sinemalarda gösterilmiş ve izleyiciler tarafından ilgiyle karşılanmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Şirket Tarafından Yapıldı?

Senden Bana Kalan filmi, BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi) Film tarafından yapılmıştır. BKM Film, Türkiye’nin önde gelen yapım şirketlerinden biridir ve birçok başarılı film projesine imza atmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Türde Bir Film?

Senden Bana Kalan filmi, romantik ve dram türlerini bir araya getiren bir yapımdır. Film, izleyicilere hem romantik bir hikaye sunarken hem de duygusal anlamda etkileyici bir deneyim yaşatmayı hedeflemiştir.

Senden Bana Kalan Filmi İzleyicilerden Nasıl Yorumlar Aldı?

Senden Bana Kalan filmi, izleyicilerden genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Birçok kişi, filmdeki duygusal sahnelerin etkileyici olduğunu ve oyunculuk performanslarının başarılı olduğunu belirtmiştir. Aynı zamanda, filmdeki müziklerin ve görsel estetiğin de beğenildiği yorumları yapılmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Sinema Salonlarında Gösteriliyor?

Senden Bana Kalan filmi, vizyona girdiği dönemde birçok sinema salonunda gösterilmiştir. Ancak şu anda, film tekrar gösterimde olmayabilir. Film ile ilgili güncel gösterim bilgilerini sinema salonlarının ve online bilet platformlarının web sitelerinden kontrol edebilirsiniz.

Senden Bana Kalan Filmi Hakkında Genel Bilgi

Senden Bana Kalan filmi, romantik ve dram türlerini birleştiren bir Türk yapımıdır. Film, genç bir kadının hayatına yepyeni bir perspektif getiren bir adamın hikayesini anlatır. Aynı zamanda, aile, dostluk ve gerçek aşk gibi temaları işler. Senden Bana Kalan, 2015 yılında vizyona girmiş ve izleyicilerden olumlu eleştiriler almıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Fragmanı

Filmin fragmanını izlemek için aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz:

Senden Bana Kalan Filmi Hangi Sinema Oyuncularını İçeriyor?

Senden Bana Kalan filminde başrollerde Hande Doğandemir, Fatih Artman, Devrim Yakut ve Sinan Çalışkanoğlu gibi tanınmış sinema oyuncuları yer almaktadır. Bu yetenekli oyuncular, filmdeki karakterlere hayat vererek izleyicileri etkilemeyi başarmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Nereden İzlenebilir?

Senden Bana Kalan filmi, sinemalarda vizyona girdiği dönemde izleyicilerle buluşmuştur. Ancak şu anda, filmi tekrar izlemek isteyenler için DVD formatında veya dijital platformlardan izlenebilir. İnternet üzerindeki bazı platformlar, filmi kiralama veya satın alma seçenekleri sunmaktadır.

Senden Bana Kalan Filmi İzleyicilerden Nasıl Yorumlar Aldı?

Senden Bana Kalan filmi, izleyicilerden genel olarak olumlu yorumlar almıştır. Birçok kişi, filmdeki duygusal sahnelerin etkileyici olduğunu ve oyunculuk performanslarının başarılı olduğunu belirtmiştir. Aynı zamanda, filmdeki müziklerin ve görsel estetiğin de beğenildiği yorumları yapılmıştır.

Senden Bana Kalan Filmi Fragmanı

Filmin fragmanını izlemek için aşağıdaki videoyu oynatabilirsiniz:

Senden Bana Kalan Filmi Kaç Dk?

Senden Bana Kalan filmi 1 saat 45 dakika uzunluğundadır.
Filmin konusu aşk ve hüzün üzerine kuruludur.
Senden Bana Kalan filmi romantik komedi türünde bir yapımdır.
Filmin yönetmeni Ozan Açıktan ve başrol oyuncusu Hande Doğandemir‘dir.
Film, müzik ve görsel efektler bakımından dikkat çekicidir.

Senden Bana Kalan filmi, izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.
Filmin senaryosu sevgi ve hayatın anlamı üzerine derin düşünceler içeriyor.
Senden Bana Kalan filmi, gençlik ve aile ilişkilerini ele alıyor.
Filmin çekimleri İstanbul‘da gerçekleştirildi.
Ozan Açıktan tarafından yazılan senaryo, izleyicilere umut aşılamaktadır.

Geri