AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sen Gencliğimin Katilisin Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Sen Gencliğimin Katilisin
Sen Gencliğimin Katilisin Şarkı Sozleri
Bu akşam yine dertlerimle
başbaşa kaldım, başbaşa kaldım
Sen gencliğimin katilisin
cok gec anladım ah
cok gec anladım
cok gec anladım ah
cok gec anladım
Ağlayan gozlerim eski
gunlere daldı, gunlere daldı
cok gec anladım ah
cok gec anladım
cok gec anladım ah
cok gec anladım

"Sen Gençliğimin Katilisin" şarkısının sözleri gerçekten duygusal bir içeriğe sahip. Şarkının manasına baktığımızda, şarkının söz yazarı yaşadığı zorlukları, acıları ve pişmanlıkları dile getiriyor gibi görünüyor. Gençlik döneminde yapılan hataların, kaybedilen zamanın ve yaşanan acıların ardından duyulan bir pişmanlık ve üzüntü var gibi.

Şarkının nakaratında sürekli tekrar eden "Sen gençliğimin katilisin, çok geç anladım" cümlesi, belki de bir ilişkideki hataları, bir seçimi veya bir durumu geç anlama ve bundan dolayı duyulan pişmanlığı anlatıyor olabilir. Ayrıca, ağlayan gözler üzerinden geçmişe bir yolculuk yaparak, yaşananları geride bırakamamanın verdiği hüznü de şarkıda hissedebiliyoruz.

Şarkı, pişmanlıklarla dolu bir anının yansıması gibi görünüyor. Belki de yapılan hataların telafisi mümkün olmadığında duyulan çaresizlik ve üzüntü içinde yazılmış gibi duruyor. Dinleyenlerle duygusal bir bağ kurarak, içlerindeki benzer duyguları harekete geçirmeyi amaçlıyor olabilir.

Siz bu şarkıyı neden dinlemeyi tercih ettiniz? Şarkının size hissettirdiği duygular nelerdir? Paylaşmak isterseniz dinlemiş olduğunuz şarkı hakkındaki düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Geri