- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Sen benim şarkılarımsın ilk kim söyledi?
Türkiye’nin çeşitli illerinde konserler veren “Grup Gündoğarken” Türkiye’yi Malezya ve Mısır’da temsil etmiştir. 1986 yılında ilk albümleri Bir Yaz Daha Bitiyor çıktı. Bu albüm özellikle Bir Yaz Daha Bitiyor, Sen Benim Şarkılarımsın ve Sarmaş Dolaş şarkılarıyla beğeni topladı.Bana esmeyi anlat ne zaman çıktı?
1998 yılında en iyi şarkılarının tekrar düzenlenmiş versiyonlarından oluşan Mest Of Gündoğarken çıktı. Sen Benim Şarkılarımsın ve daha önce Leman Sam tarafından seslendirilen Rüzgâr (Bana Esmeyi Anlat) albümün öne çıkan şarkıları oldu.
Burhan Şeşen kimdir vikipedi?
7 Ocak 1998, İstanbul), Türk şarkıcı ve şarkı sözü yazarı. Burhan Şeşen’in kızı, İlhan Şeşen’in yeğenidir….Mustafa sandal isyankar albümü ne zaman çıktı?
2004İsyankar / Çıkış tarihi
Ankaradan Abim Geldi sözleri kime ait?
Ankara’dan Abim Geldi Van Papurisi, Papouri adıyla da bilinen Van Dilkaya, Edremit (Khorkom) ait türkünün üzerine İlhan Şeşen tarafından söz yazılarak düzenlenmiş türkü ve halk dansıdır .Bana esmeyi anlat kimler söyledi?
Bana Esmeyi Anlat – Grup Gündoğarken – YouTube.
Rüzgar sözleri kimin?
Ayrıca yayınlandığı ilk günden beri gönülleri fetheden, söz ve müziği İlhan Şeşen’e ait ‘Rüzgar’ isimli şarkı da Grup Gündoğarken ile Vassiliki Papageorgiou tarafından tekrar seslendirilecek.Sanatçı Burhan Şeşen kimdir?
Grup Gündoğarken’in solisti olan Burhan Şeşen ünlü sanatçı İlhan Şeşen kuzenidir. Grup Gündoğarken, Gökhanİlhan veBurhan Şeşen tarafından 1982 yılında kuruldu.Müzik hayatına 1983’te Levent Kırca Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Kadıncıklar” isimlimüzikli oyunun müziklerini yaparak başladı..
Mustafa Sandal gidenlerden ne zaman çıktı?
Benim aşka inancım kalmadı hangi albüm?Araba, Mustafa Sandal’ın 1999 yılında çıkardığı bir albümdür.