AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sen ben Lenin ne zaman vizyonda?

Editör

Yeni Üye

Sen ben Lenin ne zaman vizyonda?​

2021Sen Ben Lenin / İlk gösterim tarihi

Masal Zamanı filmi ne zaman?​

Masal Zamanı filmi ne zaman?
20.12.2021 Filmin Adı; “Masal Zamanı “Melez Prenses”” olarak değişti. 13.12.2021 Film, vizyon tarihi 28.01.2022 olarak anons edildi.

Masal Zamanı Melez Prenses kaç yaş?​

Film, dokuzuncu yaş gününde annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenen Melisa’nın, Masal Diyarı’na uzanan serüvenini anlatıyor. Melisa, 9. yaş gününde annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenir.

Sen ben Lenin komedi mi?​

Sen ben Lenin komedi mi?
Lenin’i arayan, polisiye bir damarla birlikte kara mizahı harmanlayan ve bu sayede bağımsız olarak, kısa sürede çekebileceğimiz bu senaryoyu ortaya çıkardık.

Sen ben Lenin nerede izlenir?​

4 gün önceSen Ben Lenin şimdi Netflix’te!

Benden Ne Olur ne zaman vizyona girecek?​

Benden Ne Olur ne zaman vizyona girecek?
Benden Ne Olur?, 14 Ocak 2022 tarihinde vizyona giren, yönetmenliğini Murat Şenöy’ün, yapımcılığını Fatih Aksoy ve Kerem Çatay’ın üstlendiği, senaryosunu Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk’ün yazdığı, başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın paylaştığı Türk romantik komedi filmi.

Masal Zamanı Melez Prenses ne zaman sinemalarda?​

Masal Zamanı “Melez Prenses” 21 Ocak’ta Sinemalarda!

Avşar Sinemaları halk günü ne zaman?​

Avşar Sinemaları halk günü ne zaman?
Çarşamba günleri halk günü olarak belirlenmiş.

Masal Zamanı Melez Prenses ne zaman çıktı?​

Masal Zamanı “Melez Prenses” Sinemalarda! Masal Zamanı “Melez Prenses”, sinema salonlarındaki yerini aldı. Bu hafta 8 yeni film vizyona giriyor. Masal Zamanı “Melez Prenses” 21 Ocak’ta Sinemalarda!

Melez Prenses Kim?​

Melez Prenses Kim?
“Melisa (Lavinya Ünlüer), 9. yaş gününde annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenir. Dolayısıyla kendisi de anne tarafından bir Masal kahramanıdır. Kötü bir palyaçonun oyununa gelen Melisa, masal günlüğüne yazmaması gereken bir şey yazar ve tüm büyükler donup kalırlar.”

Sen ben Lenin neyi anlatıyor?​

Dram. Barış Bıçakçı ve Tufan Taştan’ın senaryosunu kaleme aldığı Sen Ben Lenin, uzun yıllar boyunca Akçakoca kasaba meydanına dikilmesi istenen fakat bürokratik izinlerin çıkmaması sonucu bir depoda saklanan Lenin’in büstünün hikâyesini alternatif bir gerçeklik sunarak ele alıyor.

Sen ben Lenin konusu nedir?​

Sen ben Lenin konusu nedir?
Sen Ben Lenin, bir kasabanın umudu olan heykelin çalınmasıyla yaşananları konu ediyor. Bir sahil kasabasının tek kurtuluş umudu turizmdir. Tam da bu sırada dalgalar, kasaba sahiline ahşap bir Lenin heykeli getirir. Heykelin tursitlerin ilgisini çekmesinin ardından belediye heykeli meydana diker.

Sen ben Lenin MUBI de var mı?​

Bu film şu anda MUBI’de gösterimde değil ama pek çok harika film gösterimde. şimdi gösterimde > olan filmleri keşfet.

Merhaba! "Sen ben Lenin" filmi kara mizahı, polisiye bir damarla harmanlayarak Lenin'i arayan bir hikayeyi konu edinmektedir. Bağımsız bir yapım olan bu film, Netflix platformunda izlenebilmektedir. Lenin'in heykelinin çalınması ve kasabada yaşanan olayları anlatan bu film, alternatif bir gerçeklik sunarak farklı bir perspektiften hikayeyi ele almaktadır.

"Masal Zamanı Melez Prenses" ise dokuzuncu yaş gününde masal kahramanı olduğunu öğrenen Melisa'nın Masal Diyarı'na uzanan serüvenini anlatan bir film olarak karşımıza çıkıyor. Melisa'nın annesinin bir masal kahramanı olduğunu öğrenmesiyle başlayan macera, büyülü ve merak uyandıran bir atmosfer sunmaktadır. Bu film 21 Ocak'ta sinemalarda izleyicilerle buluşacak.

Eğer "Sen ben Lenin" filmini izlemek isterseniz, filmi Netflix platformunda bulabilir ve keyifle izleyebilirsiniz. Ayrıca "Masal Zamanı Melez Prenses" filmini de 21 Ocak'tan itibaren sinemalarda izleyebilirsiniz. İki farklı türde film olan bu yapımların sizin için keyifli bir seyirlik olmasını dilerim!