AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Semih ve Kurretulayn evlendi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Semih ve Kurretulayn evlendi mi?​

DUVAR – Acun Medya tarafından yıllar önce yayınlanan Ütopya yarışmasıyla tanınan ve sonradan aynı yarışmadaki Semih Öztürk ile evlenen Kurretülayn Matur, Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan’ın ölümünün ardından şu paylaşımı yaptı: ”Hayat böyle bir şey işte. Bugün varsın, yarın yoksun.

Kurretülayn Matur aslen nereli?​

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara’da Keçiören’de doğmuştur. Kurretülayn Arapça’da Nur Gözlü demektir. Babası Mardin’li, annesi Isparta’lıdır.
2014 yılında yayınlanan “Ütopya” adlı yarışmayla adından söz ettirdi. Kurretülayn Matur, bu yarışmada tanıştığı Semih Öztürk ile uzun bir sevgililik döneminin ardından nikah masasına oturdu.
Ütopyada semihi kim dövdü?
Sinirlerine hakim olmayan Çağdaş, Semih’e Tokat atmış, olay sonrasında editortyal odalarına çağrılan yarışmacılar ile ilgili karar sonucu Çağdaş yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu olaydan yaklaşık 1,5 yıl sonra yine bir yarışmada Semih bu sefer Zafer’le bir söz dalaşına girdi ve benzer bir son yaşandı.
Semih ve Kurretülayn ne zaman evlendi?
SEMİH ÖZTÜRK’ÜN EŞİ POZLARI İLE BÜYÜLEDİ Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur, 2014 yılında katıldıkları Ütopya programında tanıştı ve evlendi.

Kurretülayn Matur Türk mü?​

Kurretülayn’ın anlamı Arapça’da nur gözlü anlamına gelmektedir. Babası Mardinli olan Matur’un annesi ise Ispartalı’dır.

Survivor Semih aslen nereli?​

Survivor Ekstra Semih Öztürk kimdir: Survivor Ekstra sunucuları arasında yer alan Semih Öztürk, 1991 yılında Bursa’da dünyaya geldi. 2014 yılının Ekim ayında TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Acun Ilıcalı’nın yeni yarışma programı “Ütopya” adlı yarışmada yarıştı.
Ekip, Kazan’ın ölümünün şokunu atlatamazken; Survivor Ekstra yorumcusu Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur’un Twitter’dan yaptığı paylaşım gündem oldu. Matur’un paylaşımının, Ilıcalı’nın hayatını kaybeden sağ kolu Alpay Kazan’ı hedef aldığı ileri sürüldü. Kurretülayn Matur, “Hayatımdaki herkesi affettim.
Semih Öztürk masadan neden ayrıldı?
İddialara göre Semih Öztürk kovuldu, nedeni ise eşi Kurretülayn Matur’un kısa bir süre önce vefat eden Alpay Kazan hakkında attığı iddia edilen bir tweet.
Semih Öztürk e ne oldu?
TV8’de yayınlanan ‘Survivor Ekstra’nın yorumcularından Semih Öztürk, eşi Kurretülayn Matur’un, yaşamını yitiren Acun Medya Genel İdari Koordinatörü Alpay Kazan’la ilgili yaptığı paylaşım nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Konuya ilişkin Survivor Ekstra sunucusu Furkan Dede’den de önceki akşam bir açıklama geldi.

Zafer kimi dövdü?​

Survivor adasında Semih ve Zafer’i diskalifiye olmanın eşiğine getiren kavga salı günü eleme konseyine 2 saat kala patlak vermiş. İddialara göre kavga sırasında Zafer Mete üstüne yürüyen Semih Öztürk’ün boğazını sıkmış.

Kurretulayn ne paylaştı?​

Semih Öztürk’ün eşi Kurretülayn Matur’un Twitter’da yaptığı paylaşım ortalığı karıştırdı. Kurretülayn Matur, paylaşımında ‘Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim’ sözleri ile Acun Ilıcalı’nın hayatını kaybeden yakın arkadaşı Alpay Kazan’ı hedef aldığı iddia edildi.
Kurretülayn Matur’un Twitter’da yaptığı “Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim” paylaşımında Acun Ilıcalı’nın dostu Alpay Kazan’ı hedef aldığı iddiası sosyal medyada çok konuşuldu. Yaşananların ardından Furkan Dede, Survivor Ekstra programında Semih Öztürk’ün olmayacağını açıkladı.

Geri