AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Selma Ergec nerede dogdu?

Editör

Yeni Üye

Selma Ergeç nerede doğdu?​

Hamm, AlmanyaSelma Ergeç / Doğum yeriHamm, Almanya’nın kuzeybatısında, Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde bir kent. Vikipedi

En hamarat benim Selma kaç yaşında?​

En hamarat benim Selma kaç yaşında?
Kendisi 42 yaşında. Aslen Sinoplu. Evli ve 2 çocuk annesi.

Selma Ergeç annesi kim?​

Selma Ergeç annesi kim?
Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya’nın Hamm şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi. Yurt dışında tıp fakültesinde okurken öğretiminin üçüncü yılında Türkiye’ye staja geldi.

Selma Ergeç diziden ayrılıyor mu?​

Selma Ergeç, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü: Çok özendiğin tarzlar var ama onları hayatımda tutacak disiplinim yok. Ben de isterim bütün gün topuklularla gezeyim. Çok havalı ve çok hoş buluyorum, çok yakıştırıyorum da giyenlere. Ben giyince 10 dakika sonra bedenim ‘Bize ayrılan sürenin sonuna geldik’ diyor.

Selma Ergeç ne zaman doğum yaptı?​

Selma Ergeç ne zaman doğum yaptı?
Selma Ergeç
2016 yılında Selma Ergeç
Doğum | 1 Kasım 1978 Hamm, Almanya
Milliyet | Türk-Alman
Meslek | Manken, oyuncu

Selma Ergeç kaç doğumlu?​

Selma Ergeç kaç doğumlu?
1 Kasım 1978 (43 yıl yaşında)Selma Ergeç / Doğum tarihi

Selma Ergeç annesi nereli?​

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya’nın Hamm şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi.

Selen gerçekten hamile mi?​

Selen gerçekten hamile mi?
Camdaki Kız 14 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 15. bölümünde Selen, herkese hamile olduğunu açıklıyor!

Selma Ergeç evli mi çocuğu var mı?​

Selma Ergeç evli mi çocuğu var mı?
Selma Ergeç’in eşi Can Yayınları’nın sahibi Can Öz. Yazar Erdal Öz’ün oğlu ve Can Yayınları’nın sahibi Can Öz ile mutlu bir evliliği olan Ergeç’in, bir de Yasmin Öz adında kızı bulunmakta. Selma Ergeç ile Can Öz 2015 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin kızları Yasemin 2016 yılında dünyaya geldi.

Selma Ergeç manken mi?​

Selma Ergeç, 1978 doğumlu oyuncu ve manken. Selma Ergeç öncelikle oynadığı televizyon dizileriyle tanındı ve serbest olarak mankenlik de yapıyor. Hırçın Kız adlı televizyon dizisinde ‘Gül’ karakterini canlandıran Ergeç, 2006 yılında, Sis ve Gece ile Beş Vakit adlı iki sinema filminde rol aldı.

Selma Ergeç, doğum yeri olarak Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Hamm şehrini göstermektedir. Kendisi 1 Kasım 1978 doğumlu olup, şu anda 43 yaşındadır. Annesi Alman bir hemşire iken babası Türk bir doktordur. Selma Ergeç'in eşi Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile evlidir ve bir kız çocuğu olan Yasmin Öz'a sahiptir. Selma Ergeç hem oyuncu hem de mankenlik yapmaktadır. Oyunculuk kariyerinde çeşitli dizilerde ve sinema filmlerinde rol almıştır. Ayrıca mankenlik kariyerine de devam etmektedir.

Eğer Selma Ergeç hakkında daha fazla bilgi veya soru varsa, sormaktan çekinmeyin!

Geri