AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Selim Gülgören

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Selim Gülgören Biyografisi
Aranjör
Selim Gülgören, 20 Kasım 1985 tarihinde istanbul, Üsküdar’da doğmuştur. Müziğe altı yaşında iken ablasının hediye ettiği org çalarak başladı. Daha sonra darbuka, gitar, kanun ve perküsyon gibi müzik aletlerini çalmaya başladı. Marmara Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliği ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İşletmecilik bölümünden mezun olmuştur.
Selim Gülgören, 2000’li yılların ortalarında rekladı. Ayrıca Boğaziçi Müzik Okulu Türk Sanat Müziği bölümü Üsküdar Musiki Cemiyeti Müzik için Kompozisyon bölümü ve Avrupa Trio Müzik Okulundan da Jazz Trio eğitimi aldı.
2008 yılında “Baba Ocağı” dizisinde Murat karakterini canlandırırken, Engin Şenkan, Ali Sürmeli, Ali İpin, Suzan Aksoy, Burak Özçivit, Uğur Demirpehlivan, Gülden Dudarık, Ceren Hindistan, Algı Eke ile birlikte oynadı.
2016 yılında “Bol Şans” adlı sinema filminde Selim Gülgören, Burçin Abdullah, Atıf Emir Benderlioğlu başrolde oynamışlardır.
Albümleri: 2008 – İstanbul Bana Dar 2013 – Biraz Farklı 2014 – Günlerden Aşk
Tekliler: 2011 – Cennet 2012 – Aşkın Tarifi 2012 – Tarihe Gömdüm 2014 – Adım Adım 2016 – Zaafımsın
Filmleri ve Dizileri : Oyuncu : 2016 – Bol Şans (Deniz)(Sinema Filmi) 2010 – İhanet (Mehmet) (TV Dizisi) 2008 – Baba Ocağı (Murat) (TV Dizisi) 2006 – Selena (Ceyhun) (konuk oyuncu )(TV Dizisi)
Müzik : 2014 – Dedem (Müzik) (TV Filmi) 2010 – Gelecekten Bir Gün (Sinema Filmi)

Geri