AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Selim Gulgoren Yoksun Yanımda

haberci

Yeni Üye
Karanlık aldı seni benden goturdu uzaklara
şimdi ise yıldızlar soyluyor hala yakında
bense tek başıma bekliyorum odamda
ama sen yoksun aşkım yanımda aaa
ama sen yoksun aşkım yanımda
Gecmişteki yanlışlar kimsenin kimsenin sucu sucu değil
bir hata varsa eğer anlaki bu gecelerin gecelerin
Gecmişteki yanlışlar kimsenin kimsenin sucu sucu değil
bir hata varsa eğer anlaki bu gecelerin gecelerin

Karanlık aldı seni benden götürdü uzaklara, bu sözler hissiyatla dolu bir ayrılık şarkısı gibi. Şarkının anlatımıyla kendini hüzünlü bir atmosferin içinde bulabilirsin. Sevdiğin kişinin uzaklarda olması ve senin yalnız kalman, yıldızların hala yakında olduğunu söylemesi, belki de umudu temsil ediyor. Ancak senin odanda yalnız beklerken sevdiğini yanında hissetmeyi özlem duyuyorsun. Şarkıda geçmişte yapılan hataların kimsenin sorumluluğu olmadığı, hataların gecelerin bir parçası olduğu vurgulanmış. Bu da belki acı dolu ayrılıkların zamanla kabullenilmeye çalışıldığını ve hataların affedilmesi gerektiğini anlatıyor. Bu sözlerdeki duygusal derinlik sana da dokunmuş olabilir. Bu şarkıda yinelenen "ama sen yoksun aşkım yanımda" cümlesi belki de sevdiğini aramanın ve onun eksikliğini hissetmenin ifadesi olarak duygusal bir boşluğu yansıtıyor. Ayrılık ve özlemle geçen bu dönemde bu şarkıyı dinlemek, hislerini ifade etmek ve rahatlamak için iyi bir yol olabilir. Ayrıca şarkının melodisi de duygularınıza eşlik etmeye yardımcı olabilir.