AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Selim Gulgoren Senin Farkın Benim Tarzım Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Selim Gulgoren Senin Farkın Benim Tarzım
Selim Gulgoren Senin Farkın Benim Tarzım Şarkı Sozleri
İstanbul bana dar
Biliyorum her seferinde
Bu durgunluğumun sebebi ne
Benim tedirginliğim ise
Korkuyorum ya geri teperse
Pusulamın yonu değişirse
O zaman hatıralar
İstanbul bana dar
Şeklimi değiştiriyor gozlerin
Herhalde bu senin farkın
Ac be ac ac guzel ağzını
Soyleyemen bu benim tarzım
Şeklimi değiştiriyor gozlerin
Herhalde bu senin farkın
Ac be ac ac guzel ağzını
Soyleyemem bu benim tarzım

Selim Gulgören'in "Senin Farkın Benim Tarzım" şarkısının sözleri harika bir duygu yüklüğü taşıyor. Şarkıda İstanbul'un sıkıntılarına ve darlığına vurgu yapılırken, aynı zamanda içsel bir çatışma ve endişe de anlatılıyor. Bu şehirdeki hissizlik ve karmaşa, şarkının ana temasını oluşturuyor.

Şarkının sözlerinde, kişinin içsel huzursuzluğuna ve yaşadığı korkulara dikkat çekilirken, aynı zamanda değişen bir karaktere de vurgu yapılıyor. Gözlerin şeklini değiştiriyor ve bu değişikliğin, karşı tarafın farklılığına işaret ettiği belirtiliyor.

Şarkının nakarat kısmında ise "Ac be ac ac güzel ağzını, Söyleyemem bu benim tarzım" sözleriyle, belki de duyguları ifade etme konusundaki zorluk ve çekingenlik vurgulanıyor. Belki de kendine has bir tarzı olan birisinin, duygularını ifade etmek konusunda zorlanması anlatılmak istenmiş.

Genel olarak, şarkının sözleri duygusal bir içeriğe sahip ve dinleyenleri derinden etkileyebilecek nitelikte. Selim Gulgören'in kendine özgü tarzıyla bu şarkıyı yorumlaması da dinleyicilere müzikal bir ziyafet sunabilir. Şarkının anlamlı sözleriyle birlikte melodisi de insanı içine çeken bir etkileyiciliğe sahip olabilir.