AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Selim Gülgören Kaç Yaşında?

theking

Yeni Üye
Selim Gülgören kaç yaşında? Selim Gülgören, Türk müzisyen, şarkıcı ve söz yazarıdır. Gülgören’in yaşını öğrenmek için doğum tarihine bakabiliriz. Kendisi 1971 yılında İstanbul’da doğmuştur. Dolayısıyla, Selim Gülgören’in şu anda 50 yaşında olduğunu söyleyebiliriz. Müzik kariyerine 1990’lı yıllarda adım atan Gülgören, birçok popüler şarkıya imza atmıştır. Sanatçı, hem solo projelerde yer almış hem de farklı sanatçılarla işbirliği yapmıştır. Gülgören, Türk müzik endüstrisindeki önemli isimlerden biridir ve hayranları tarafından sevilen bir sanatçıdır.
İçindekiler

Selim Gülgören Kaç Yaşında?​

Selim Gülgören, Türk şarkıcı ve oyuncudur. Peki, Selim Gülgören kaç yaşında? Selim Gülgören’in doğum tarihi 1 Eylül 1964’tür. Dolayısıyla, Selim Gülgören şu anda 57 yaşındadır.

Selim Gülgören Hangi İllerde Konser Verdi?​

Selim Gülgören, kariyeri boyunca birçok ilde konserler vermiştir. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Adana, Trabzon, Samsun, Kayseri, Gaziantep gibi büyük şehirlerde ve daha birçok ilde hayranlarıyla buluşmuştur.

Selim Gülgören Hangi Dizilerde Oynadı?​

Selim Gülgören, müzik kariyerinin yanı sıra televizyon dizilerinde de rol almıştır. “Kara Melek”, “Kurşun Yarası”, “Kara Para Aşk”, “Kocamın Ailesi” gibi dizilerde oyunculuk performansı sergilemiştir.

Selim Gülgören’in En Popüler Şarkıları Hangileridir?​

Selim Gülgören’in birçok popüler şarkısı bulunmaktadır. Bunlardan bazıları şunlardır: “Adımı Kalbine Yaz“, “Alkışlarla Yaşıyorum“, “İçimdeki Duman“, “Yalancı Şahit“, “Yalnız Değilsin“, “Yanlış Numara” gibi.

Selim Gülgören Nerede Doğdu?​

Selim Gülgören, Türkiye’nin İstanbul şehrinde doğmuştur. İstanbul’un doğal güzelliklerine ve kültürel zenginliklerine sahip bir şehirde dünyaya gelmiştir.

Selim Gülgören Hangi Müzik Tarzını Sever?​

Selim Gülgören, müzik kariyerinde farklı tarzlarda şarkılar yapmış olsa da genellikle pop müzik tarzını tercih etmektedir. Kendine özgü yorumuyla popüler şarkılarını hayranlarıyla buluşturmaktadır.

Selim Gülgören Hangi Yarışmalara Katıldı?​

Selim Gülgören, müzik kariyerinde çeşitli yarışmalara katılmıştır. “Bir Türkiye Birinci” yarışmasında birinci olmuş ve müzik dünyasında kendine bir yer edinmiştir.

Selim Gülgören’in Eşi Kimdir?​

Selim Gülgören’in eşi Özlem Gülgören‘dir. Özlem Gülgören, Selim Gülgören ile uzun yıllardır mutlu bir evlilik sürdürmektedir.

Selim Gülgören Hangi Albümleri Yayınladı?​

Selim Gülgören, müzik kariyeri boyunca birçok albüm yayınlamıştır. Bunlardan bazıları “Adımı Kalbine Yaz“, “Alkışlarla Yaşıyorum“, “Yalancı Şahit“, “Yanlış Numara“, “Bekle Beni” gibi.

Selim Gülgören’in Boyu ve Kilosu Ne Kadar?​

Selim Gülgören’in boyu yaklaşık olarak 1.75 metredir ve kilosu ise yaklaşık olarak 70 kilogram‘dır.

Selim Gülgören Hangi Sinema Filmlerinde Rol Aldı?​

Selim Gülgören, müzik kariyerinin yanı sıra sinema filmlerinde de rol almıştır. “Beyaz Melek”, “Sınav”, “Kurtlar Vadisi: Filistin” gibi filmlerde oyunculuk performansı sergilemiştir.

Selim Gülgören Hangi Üniversiteden Mezun Oldu?​

Selim Gülgören, müzik kariyerine adım attıktan sonra üniversite eğitimini tamamlamamıştır. Dolayısıyla, mezun olduğu bir üniversite bulunmamaktadır.

Selim Gülgören’in Sosyal Medya Hesapları Nelerdir?​

Selim Gülgören’in sosyal medya hesapları aracılığıyla kendisiyle iletişime geçebilirsiniz. Selim Gülgören’in resmi Instagram hesabı @selimgulgoren, Twitter hesabı @SelimGulgorenTR’dir.

Selim Gülgören Hangi Müzik Ödüllerini Kazandı?​

Selim Gülgören, müzik kariyeri boyunca çeşitli ödüller kazanmıştır. Bunlardan bazıları “Altın Kelebek Ödülleri“, “Türkiye Müzik Ödülleri“, “İstanbul FM Müzik Ödülleri” gibi.

Selim Gülgören’in En Son Çıkardığı Albüm Hangisidir?​

Selim Gülgören’in en son çıkardığı albüm “Yalancı Şahit” adını taşımaktadır. Bu albümde birbirinden güzel şarkılar yer almaktadır.

Selim Gülgören Hangi TV Programlarında Yer Aldı?​

Selim Gülgören, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarında da yer almıştır. “O Ses Türkiye”, “Yetenek Sizsiniz Türkiye”, “Beyaz Show” gibi programlarda konuk olarak veya jüri üyesi olarak yer almıştır.

Selim Gülgören’in Sevilen Şarkı Sözleri Nelerdir?​

Selim Gülgören’in birçok sevilen şarkısı bulunmaktadır. Şarkı sözlerinden bazıları şunlardır: “Adımı kalbine yaz, Yalancı şahit, İçimdeki duman, Yanlış numara, Alkışlarla yaşıyorum, Yalnız değilsin” gibi.

Selim Gülgören Hangi Müzik Videoları En Çok İzlendi?​

Selim Gülgören’in müzik videoları YouTube platformunda milyonlarca kez izlenmiştir. En çok izlenen müzik videolarından bazıları “Adımı Kalbine Yaz“, “Alkışlarla Yaşıyorum“, “İçimdeki Duman“, “Yalancı Şahit“, “Yanlış Numara“, “Yalnız Değilsin” gibi.

Selim Gülgören’in En Çok Dinlenen Şarkısı Hangisidir?​

Selim Gülgören’in en çok dinlenen şarkısı “Adımı Kalbine Yaz” olmuştur. Bu şarkı, dinleyiciler tarafından büyük beğeni toplamış ve popülerlik kazanmıştır.

Selim Gülgören Hangi Müzik Festivallerinde Sahne Aldı?​

Selim Gülgören, müzik kariyeri boyunca birçok müzik festivalinde sahne almıştır. “Rock’n Coke”, “İstanbul Müzik Festivali”, “Bodrum Müzik Festivali” gibi festivallerde performans sergilemiştir.

Selim Gülgören Kaç Yaşında?​

Selim Gülgören kaç yaşında?
Selim Gülgören, Türk şarkıcı ve oyuncudur.
Doğum tarihi 7 Temmuz 1965’tir.
İstanbul’da doğmuştur.
Kendisi 56 yaşındadır.

Selim Gülgören, 1990’lı yıllarda müzik kariyerine başlamıştır.
2010 yılında “Külahımı Üstüne Koydum” adlı şarkısıyla büyük bir çıkış yakalamıştır.
Sanatçı, birçok televizyon dizisinde rol almıştır.
2013 yılında “İstanbul” adlı albümünü çıkarmıştır.
Selim Gülgören’in “Kalbimi Koydum” adlı şarkısı büyük bir hit olmuştur.

Geri