AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Selcuk Yasar nereli?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Selçuk Yaşar nereli?​

Selçuk Yaşar (d. 17 Ocak 1925, Rodos) Türk iş adamı. Türkiye’nin önemli kuruluşlarından olan Yaşar Holdingin kurucusu ve onursal başkanıdır. İstanbullu bir annenin ve Rodoslu bir babanın çocuğu olarak Rodos’ta dünyaya geldi. Babası boya ticareti yapan Selçuk Yaşar ve ailesi 1931 yılında İzmir’e taşındı.

Idil Yigitbasi kimdir?​

Yönetim Kurulu Başkan Vekili İdil Yiğitbaşı Nisan 2015 tarihinden bu yana Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Yaşar Topluluğu şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan ve üyelikleri görevlerini sürdürmektedir.
Feyhan Yaşar Kimdir?
Uzun yıllar Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları’nda görev alan Feyhan Yaşar, 2014-2021 yılları arasında Yaşar Holding Başkan Vekili olarak görev yaptı. Feyhan Yaşar Ocak 2022 tarihi itibarıyla Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanı’dır. Ayrıca Topluluk şirketlerinin Yönetim Kurulları’nda da görev almaktadır.
Sabiha Gökçen Havalimanı hangi güvenlik şirketi?
Türkiye İçin Önemli Bir İş Birliği. Ulusal Özel Güvenlik, 7 Şubat 2020 günü itibarıyla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın güvenlik yönetimini üstleniyor.

Koral Kalpaklıoğlu kimdir?​

Bilge Kalpaklıoğlu Eyilik, PınarOnline Dijital Dönüşüm ve E-ticaret Direktörü, Koral Kalpaklıoğlu da Pınar Su Operasyonlar Direktörü olarak görev yapıyor. İdil Yiğitbaşı’nın kızı Rana Yiğitbaşı da DYO’da Strateji Geliştirme Uzmanı olarak mesai yürütüyor.

Durmus Yasar in kac çocuğu var?​

Selçuk YaşarDurmuş Yaşar / Çocukları
Feyhan Yaşar kimin kızı?
Yaşar Holding’in kurucusu 84 yaşındaki Selçuk Yaşar’ın büyük kızı Feyhan Yaşar, ani bir kararla 5 yıldır yürüttüğü Yönetim Kurulu Başkanlığı’ndan çekilirken, holdingin Başkan Vekilliği’ni yürüten kardeşi İdil Yiğitbaşı başkanlık koltuğuna oturdu.
Feyhan Kalpaklıoğlu kimdir?
Feyhan Kalpaklıoğlu, 49 yaşında, evli, iki çocuk annesi bir kadın… Gıda ve boya sektörünün en büyük üreticilerinden Yaşar Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı. Holding’in kurucusu babası Selçuk Yaşar’dan başkanlık görevini alalı henüz bir yıl olmadı.
1955 İzmir doğumlu olan Feyhan Yaşar, İzmir Amerikan Kız Koleji 1974, ve Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi 1978 mezunudur. 9 Eylül Üniversitesinde İktisat Anabilim dalında (1996), yüksek lisans yapmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
Pek çok farklı hizmet kolundan oluşan United Group’un markalarından biri de UFS’dir. Tesislerinizdeki temizlik, güvenlik, catering gibi işlerin tek elden verimli bir şekilde yönetilmesini sağlayan UFS, profesyonel ve deneyimli ekibiyle sektördeki diğer tesis yönetimi firmalarından ayrışır.
Sabiha Gökçen Havalimanı ihalesini kim kazandı?
İhaleyi kazanan Limak, komisyonun bir jest yapması isteği üzerine teklifini 1 milyon euro artırarak 1 milyar 932 milyon euro’ya yükseltti. Nihat Özdemir ihale sonrası yaptığı açıklama yanlışlıkla euro yerine dolar kullandı.
Ahmet Beyhan Kimdir?
Psikolog Ahmet Beyhan Eşkiler 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2018’de Üsküdar Üniversitesinden mezun olmuştur. Üniversite hayatı boyunca zorunlu stajlar, gönüllü stajlar, birçok stk ve platformlarda gönüllü olarak sosyal sorumluluk projelerine katılmış ve proje geliştirmiştir.

Feyhan Kalpaklıoğlu kaç çocuğu var?​

Feyhan Yaşar Kalpaklıoğlu (d. 5 Şubat 1955) ve İdil Yiğitbaşı (d.1964) adında 2 kızı ve Mustafa Selim Yaşar (d. 1956) adında bir oğlu vardır. Karşıyaka Spor Kulübü Onur Kurulu Başkanı olan Selçuk Yaşar, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı ‘nın ve Selçuk Yaşar Spor ve Eğitim Vakfı ‘nın kurucusudur.

Geri