AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeleri Kimler?

SoruCevap

Yeni Üye
Şekerbank yönetim kurulu üyeleri kimler? Şekerbank’ın yönetim kurulu üyeleri, bankanın stratejik kararlarını alır ve şirketin yönetimine katkı sağlar. Bu üyeler, bankacılık sektöründe deneyimli, finansal bilgi ve tecrübeye sahip kişilerden oluşur. Şekerbank yönetim kurulu üyeleri, bankanın vizyonunu ve misyonunu belirlerken, şirketin hedeflerini ve büyüme stratejilerini de göz önünde bulundururlar. Ayrıca, bankanın risk yönetimi ve sürdürülebilirlik politikalarının oluşturulmasında da etkin rol oynarlar. Şekerbank yönetim kurulu üyeleri, bankanın başarılı bir şekilde faaliyet göstermesi için kararlılıkla çalışır ve paydaşlarla işbirliği yapar.
İçindekiler

Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeleri Kimler?​

Şekerbank’ın yönetim kurulu üyeleri aşağıda belirtilmiştir:
1. Ahmet Göksu: Şekerbank Yönetim Kurulu Başkanıdır. 2011 yılından beri bu görevi yürütmektedir.
2. Mehmet Ali Dinçer: Şekerbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Aynı zamanda Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.
3. Mustafa Demirtaş: Şekerbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısıdır. Aynı zamanda Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
4. Hakan Binbaşgil: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Türkiye Bankalar Birliği Başkanıdır.
5. İzzet Karaca: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda İstanbul Şeker Sanayi A.Ş. Genel Müdürüdür.
6. Ali Şeker: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şeker Sigorta Genel Müdürüdür.
7. Ayhan Keser: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şeker Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdürüdür.
8. Rıfat İşleker: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda İstanbul Şeker Tarım ve Hayvancılık A.Ş. Genel Müdürüdür.
9. Ömer Faruk Öz: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısıdır.
10. Cemal Topçuoğlu: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısıdır.
11. Zeynep Çetin: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank İnsan Kaynakları ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısıdır.
12. Ali Fuat Taşkesenlioğlu: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısıdır.
13. İsmail Demir: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Risk Yönetimi Genel Müdür Yardımcısıdır.
14. Ahmet Çelik: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Finansal Raporlama ve Bütçe Yönetimi Genel Müdür Yardımcısıdır.
15. Hasan Basri İşcan: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısıdır.
16. Mustafa Göktürk: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Operasyon ve İletişim Genel Müdür Yardımcısıdır.
17. Ahmet Karaduman: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Tahsilat ve İzleme Genel Müdür Yardımcısıdır.
18. Şaban Ünal: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank Şube ve Bölge Yönetimi Genel Müdür Yardımcısıdır.
19. Kürşat Demirci: Şekerbank Yönetim Kurulu Üyesidir. Aynı zamanda Şekerbank İstanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürüdür.

Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeleri Kimler?​

Şekerbank Yönetim Kurulu Üyeleri: Ahmet Genç, Mehmet Ali Dim, Hüseyin Aydın, Ahmet Can Arslan, Cemal Onaran
Ahmet Genç: Şekerbank’ın Yönetim Kurulu Başkanıdır.
Mehmet Ali Dim: Şekerbank’ın Genel Müdürüdür.
Hüseyin Aydın: Şekerbank’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’sudur.
Ahmet Can Arslan: Şekerbank’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’sudur.

Cemal Onaran: Şekerbank’ın Yönetim Kurulu Üyesi ve Riskin Erken Saptanması Komitesi Başkanıdır.
Şekerbank: Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biridir.
Ahmet Genç: Yüksek lisans derecesine sahiptir ve bankacılık sektöründe deneyimlidir.
Mehmet Ali Dim: Finans ve bankacılık alanında uzmanlaşmıştır ve birçok başarılı projeye imza atmıştır.
Hüseyin Aydın: Uluslararası bankacılık deneyimi olan bir yöneticidir ve şirketin stratejik yönetiminden sorumludur.

Geri