Şehriyeli Bulgur Pilavı

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
Yarım bulyon et suyu
1 su bardağı bulgur
1 çay bardağı yarısı kadar şehriye
5 yemek kaşığı sıvı yağ
Su

Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağımızı ve kentimize bir tencereye alalım.
Bunları pembeleşinceye kadar kızartalım.
Daha sonra bir su bardağı bulgurumuzu içine atalım ve et suyumuz da sonra bunları da biraz kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim.
Piştikten sonra dinlendirelim.
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst