SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Malzemeler
Yarım bulyon et suyu
1 su bardağı bulgur
1 çay bardağı yarısı kadar şehriye
5 yemek kaşığı sıvı yağ
Su
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağımızı ve kentimize bir tencereye alalım.
Bunları pembeleşinceye kadar kızartalım.
Daha sonra bir su bardağı bulgurumuzu içine atalım ve et suyumuz da sonra bunları da biraz kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim.
Piştikten sonra dinlendirelim.
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım bulyon et suyu
1 su bardağı bulgur
1 çay bardağı yarısı kadar şehriye
5 yemek kaşığı sıvı yağ
Su
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Sıvı yağımızı ve kentimize bir tencereye alalım.
Bunları pembeleşinceye kadar kızartalım.
Daha sonra bir su bardağı bulgurumuzu içine atalım ve et suyumuz da sonra bunları da biraz kavurduktan sonra suyumuzu ekleyelim.
Piştikten sonra dinlendirelim.
Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı