Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
2 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım paket et suyu
5 su bardağı su
1 su bardağı şehriye
Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Salça tuz ve kuru nane sıvı yağ kızartalım.
Et suyu ekleyelim 5 su bardağı suyu ekleyip kaynatalım.
Sonra şehriyeyi ekleyelim kaynatalım.
Servis edelim afiyet olsun.
Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 yemek kaşığı salça
1 çay kaşığı kuru nane
1 çay kaşığı tuz
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Yarım paket et suyu
5 su bardağı su
1 su bardağı şehriye
Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Salça tuz ve kuru nane sıvı yağ kızartalım.
Et suyu ekleyelim 5 su bardağı suyu ekleyip kaynatalım.
Sonra şehriyeyi ekleyelim kaynatalım.
Servis edelim afiyet olsun.
Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı