AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu Bilgileri Burhaniye Balıkesir

SoruCevap

Yeni Üye
Balıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Burhaniye'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu Tanıtımı - Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu Hakkında

VİZYONUMUZ

Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti’ne yararlı,
Çağdaş,
Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık,
Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,
Nitelikli, sorumluluk bilinci olan,
Değerlerini yaşayan ve yaşatan,
Hoşgörü sahibi,
Olaylara geniş açıdan bakabilen,
Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı,
Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

MİSYONUMUZ

ÜSTÜN NİTELİKLİ İNSAN YETİŞTİRMEKTİR
Öğrencilerimizin, eğitimini mutlu ve sağlıklı olarak sürdürmesini sağlamak,
Öğrencilerimizin ana dilini geliştirmesine ve birden çok yabancı dil öğrenmesine yardımcı olmak,
Öğrencilerimizi, özgüvenini kazanmış, gelecekteki hedefini sorgulayarak, öğrenerek belirleyen gençler olarak yetiştirmek,
Öğrencilerimizin dünyadaki hızlı gelişime ayak uydurabilecek, üretken, yenilikçi, araştırmacı, çevreci gençler olarak ilgi alanlarına uygun etkinliklerde yer almalarını sağlamak,
Kendini spor ve sanatın herhangi bir dalıyla ifade edebilen gençlerin yetiştirildiği

HER ÇOCUĞUN TEK TEK İLGİ GÖRDÜĞÜ MUTLU BİR OKUL ORTAMI OLUŞTURMAKTIR
Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu Balıkesir Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur. Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v.s. spor dallarındaki başarıları, Şehit Yılmaz Kobak İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT YILMAZ KOBAK İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Şehit Yılmaz Kobak ilköğretim Okulu iskele Burhaniye Balıkesir

Telefon Numarası: 2664161144

Faks Numarası: 2664165659

E-mail Adresi: sehityilmazkobak@hotmail.com

Web Adresi: BALIKESİR - BURHANİYE - Şehit Yılmaz Kobak İlkÖğretim Okulu

Kaynak : webrehberi.biz - www.meb.gov.tr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz.

Geri