Segurazo virus mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Segurazo virüs mü?​

Segurazo gerçekten bir virüs değil, ama kötü amaçlı. Ayrıca şöyle bilinir SAntivirus Realtime Protection Lite , bu program, bilgisayarınızdaki tehditleri bulmanıza ve kaldırmanıza yardımcı olduğunu iddia ediyor.

Segurazo virüsü nasıl kaldırılır?​

Çözüm
- Denetim Masası’nı açın.
- Seçenek > Programı kaldır’ı seçin.
- Segurazo Realtime Protection Lite’ı seçin ve ardından Kaldır/Değiştir’e tıklayın.
- Korumayı kaldır’ı seçin.
- Şimdi sistemi yeniden başlatmak için ŞİMDİ YENİDEN BAŞLAT’ı seçin.
SAproduct nasıl silinir?
Yardım! SAproduct’u kaldıramıyorum!
- Görev Çubuğunda Sergurazo Simgesini bulun ve sağ tıklayın. “Çık” ı seçin.
- Sergurazo veya Santavirus’u “Uygulamalar ve Özellikler” de bulun. Üzerine tıklayın ve “Kaldır” ı tıklayın.
- Bu, onu kaldırmalıdır.
- Ardından GridinSof Anti-Malware ile tam bir tarama yapın.
SAntivirus Realtime Protection Lite ne işe yarar?
Santivirusclient.exe ayrıca güvenlik programlarınızı engelleyebilir ve daha fazla kötü amaçlı yazılımın indirilmesine izin verebilir. sAntivirüs Koruması Lite , PUP veya PUA olarak da kısaltılmış istenmeyen bir programdır.

Pup Optional Segurazo nedir?​

Bundle olarak tabir edilen bu tür yazılımlar bir oyun ya da başka bir yazılımınnın kurulumuna dahil ediliyor. Sen oyun kurarken bir yandan da Segurazo Antivirüs kuruluyor. Segurazo Antivirüs virüs değil fakat PUP (Potansiyel İstenmeyen Program) sınıfına giriyor.

Santivirus Realtime Protection Lite virüs mü?​

Segurazo gerçekten bir antivirüs değil, ama kötü amaçlı. Antivirus Realtime Protection Lite olarak da bilinen bu program, bilgisayarınızdaki tehditleri bulmanıza ve kaldırmanıza yardımcı olduğunu iddia ediyor.
PC Accelerator nasıl kaldırılır?
Bunun için Windows uygulama kaldırma kısmında var olan programı kaldırma ve onaylama işlemi yapmalısınız. Uygulamalar ve özellikler penceresinden uygulamayı kaldırabilirsiniz. Windows işletim sisteminden bu programı kaldırmak için onay vermeniz gerektiğini unutmayın.
Pup Optional Bundleinstaller nedir?
Pup.Optional. InstallCore Malwarebytes firmasının geniş bir yazılım gurubunu dahil ettiği genel olarak olası istenmeyen yazılımlara verilen addır. Genel olarak bundle olarak adlandırılan yazılımlar Pup.Optional. InstallCore olarak tespit edilir.
Pup, potansiyel olarak istenmeyen program demektir. Yani virüs değildir ama bilerek ve istemeyerek yüklemediysen kaldırman önerilir. Reklam yazılımları, bilgisayarın hakkında bilgi toplayan programlar birer puptur mesela. Pup programlar genelde başka bir programın setup’ı içine gömülü gelir.
Bilgisayara gizlice giren kötü amaçlı bir yazılım olan PC Accelerator, bilgisayara bir yararı olmamaktadır. Aksine bir virüs programıdır ve bilgisayarın çökmesine neden olabilir.

Geri