AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sefkat Eli Dernegi Hangi cemaat?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Şefkat Eli Derneği Hangi cemaat?​

Önemli Bilgi: Şefkat Eli Derneği; herhangi bir kurum, kuruluş, tarikat ya da farklı bir derneğe bağlı değildir.

Kardeş Eli Derneği Hangi cemaat?​

Kardeş Eli Derneği Hangi cemaat?
Derneğimizin hiçbir cemaat, siyasi bir kuruluş yada ideoloji, gurup ile bağlantısı bulunmamaktadır. Kardeş Eli Derneği bağışçılarımızın destekleri ile “insanlık için” hizmet çalışmaları yapmaktadır. Türk hukuk sistemi çerçevesinde kurulmuş olan bir kuruluştur.

Yaşam Eğitim ve Yardım Derneği güvenilir mi?​

Yaşam Eğitim ve Yardım Derneği güvenilir mi?
Yaşam Derneği, yardım stratejisini ayrım olmadan tüm dünyaya yapmayı planlayan bir dernektir. Kurumsal yapısı kısa süre içinde oluşturulan ve yardımların ulaştırılmasında planlı hareket eden sayılı derneklerden biridir. Yardım programlarının yapılmasında ve yardımların ulaştırılmasında güvenli bir yol izliyor.

Yardımeli güvenilir mi?​

yaptığım uzun araştırmalar sonucunda ulaştığım; son derece güvenilir bir yardım derneğidir. arakan evim projesi ve afrika’da su kuyusu açmak gibi hizmetleriyle, kalıcı iyilikler yapmaya vesile olmaktadırlar.

Huzur Derneği hangi cemaatin?​

Huzur Derneği hangi cemaatin?
Huzur Derneği’nin bir cemaat veya siyasi görüş ile bağlantısı var mı? Derneğimiz Mahmud Şentürk hocamız tarafından kurulmuştur. Hizmet noktasında hiçbir fert gözetmeksizin ehli sünnet çizgisindeki bütün Müslüman kardeşlerimizle birlikte olmaktayız.

Islamiyetim derneği hangi cemaatin?​

Islamiyetim derneği hangi cemaatin?
Derneğimiz Mahmud Efendi Cemaati Kuruluşudur.
Iyilik Derneği kime ait?​
İyilik Derneği Olağanüstü Genel Kurulu’nda Kurucu Başkan Yunus AKSU, Eski Başkan İbrahim BAHAR selamlama konuşması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanlığını devreden Mehmet KAYIŞ kendi döneminde yapılan çalışmalar hakkında hâziruna bilgi verdi.

Masum Eli Derneği kurucusu kimdir?​

Masum Eli Derneği kurucusu kimdir?
Son bir yıldır Şam ve Halep gibi şehirlerden ülkemize göç etmek zorunda kalan muhtaç ailelere yardım için Masumeli Derneği’ni kuran Esra Armağan’la birlikte bu ailelerle bir gün geçirdik. Yürüyerek sınırı geçen geceleri dağlarda saklanan insanların hikayeleri yürek burkuyor.

Umuda koşanlar Derneği kime ait?​

Umuda koşanlar Derneği kime ait?
‘Umuda Koşanlar’ derneği oyunculuk ve çeşitli yardım organizasyonlarıyla tanınan Gamze Özçelik ve bu yola gönül vermiş arkadaşları tarafından kuruldu. Kuruluş amacı, ulaşabildikleri kadar mazlum coğrafyalara, mazlum ailelere, çocuklara ve hayvanlara ihtiyaçları doğrultusunda ulaşmak.

Huzur Derneği Mahmut Şentürk Kimdir?​

11 Mayıs 1954, İstanbul doğumlu. Marmara Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi (1978) mezunu. Marmara Üniversitesi Tarih Bölümünde 1986’da yüksek lisansını, 1991’de doktorasını tamamladı.

Vuslat Derneği kim kurdu?​

Vuslat Derneği kim kurdu?
Uluslararası Vuslat Derneği’nin asıl kurucusu Kamuoyunun Cübbeli Ahmet Hoca ile tanıdığı İsmailağa Cemaati’nin lideri olam Mahmut Ustaosmanoğlu’nun “vekili” Muhammed Şevket Gökçe tarafından 2006 yılında Erzurum merkezli olarak kuruluyor.Daha sonra büyüyen dernek merkezini 2012 yılında İstanbul’a taşıyor.

Islamiyetim Eğitim ve Yardım Derneği kimin?​

Islamiyetim Eğitim ve Yardım Derneği kimin?

Islamiyetim Eğitim ve Yardım Derneği'nin kurucusu Mahmud Efendi Cemaati'dir. Mahmud Efendi Cemaati'nin önderliğinde kurulan bu dernek, İslami değerlere uygun hizmetler sunmaktadır. Mahmud Efendi Cemaati'nin prensipleri ve inançları doğrultusunda faaliyet gösteren dernek, eğitim ve yardım alanlarında çalışmalar yapmaktadır. Dernek, yardıma muhtaç insanlara destek olmayı amaçlayan bir kuruluştur ve amacı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Geri