AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Sedep IBB Projesi Nedir?

Editör

Yeni Üye

Sedep İBB Projesi Nedir?​

Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında gıda yardımı, erzak yardımı, giyecek, yakacak ve para yardımı dahil bir çok sosyal yardımın İstanbul’da yaşayan dar gelirli vatandaşlara yardımların daha hızlı ve kolay şekilde ulaştırılması için hayata geçirilmiş bir projedir.

Beyaz Masa numarası kaç?​

Acil başvurularınız için, 7 gün 24 saat aktif olan ALO 153 Çağrı Merkezimizi aramanız rica olunur!
Beyaz masa ne ile ilgilenir?​
ALO 153, başta engellilerin olmak üzere her kesimden kişiye her türlü konudaki sorunlara çözüm sağlaması için oluşturulmuş bir sistemdir. Beyaz Masa ya da Alo 153 Türkiye genelinde belediyelerce uygulanmakta olan talep, öneri ve şikayet değerlendirme birimidir.

153 Beyaz Masa ne işe yarar?​

153 Beyaz Masa ne işe yarar?
Telefon Belediyeciliği :Alo 153 ALO 153, Türkiye’de uygulamaya giren yerel idare hizmetlerine ulaşma telefon numarasıdır.Telefonla 153 aranıldığı zaman o il sınırları içinde sorumlu olan büyükşehir belediyesinin ilgili personeli tarafından, talep edilen ücretsiz kamu yerel hizmetler verilmektedir.

Sedep Projesi Nedir?​

Sedep Projesi Nedir?
Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP); Selçuklu ilçesinde öğrenim gören okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yöneliktir. Öğrencilerin; sorumluluklarını taşıyabilecekleri, makul seçimler yapabilmelerine imkân sağlayacak bilgi, beceri ve yeteneklerin geliştirilmesi amaçlanmıştır.

Sedep Sosyal ve Ekonomik Destek Nedir?​

Hangi desteklerden faydalanabilirim? Sosyal Destek Kartı (İstanbulkart), Eşya Desteği, Tersine Göç Desteği, İstanbul Halk Süt Desteği, İstanbul Halk Ekmek Desteği, Askıda Fatura, Aile Destek Paketi, Anne Bebek Destek Paketi, Eğitim Destek Paketi, Tablet Desteği, Yeni Doğan Desteği Paketi.

153 ne Numarası Adana?​

Adana Büyükşehir Belediyesi ALO 153 Çağrı Merkezi adresine en kolay yoldan ulaşmanızı sağlıyoruz, bu nedenle Yüreğir konumundaki kullanıcılar dahil 930 milyondan fazla kullanıcı, toplu taşıma için en iyi uygulama olarak Moovit’e güveniyor. Ayrıca otobüs uygulaması veya tren uygulaması indirmenize gerek yoktur.
Mavi Masa neye bakar?​
MAVİ MASA HAKKINDA Vatandaşlarımızın 7 gün/24 saat ulaşarak sorun, görüş ve taleplerini iletebildiği Hizmet Birimi’dir. Ankara halkına her konuda yol göstermeyi amaç edinen Mavi Masa, kendisine ulaşan tüm sorun, görüş ve talepleri çözülmesi için ilgili birimlere ileten ve takibini yapan koordinasyon merkezidir.

Beyaz Masa kimlere yardım eder?​

Beyaz Masa kimlere yardım eder?
Engelliler ve kronik hastalar. Kimsesiz ve muhtaç yaşlılar. Yoksul ailelerin üniversite eğitimi gören çocukları Muhtaç şehit, gazi ve asker yakınları

Sosyal Yardım olumlu Tamamlandı ne demek?​

Sosyal Yardım olumlu Tamamlandı ne demek?
Olumlu sonuçlanan başvurular hak sahibine ayni veya nakdi olarak teslim edilir ya da düzenli merkezi yardım olması durumunda ödeme döneminde ilgili ödeme yerinden yardım teslim alır.

153 nasıl aranır?​

Çözümde Tek Adresi!
- Telefon. Yoluyla. 153’ü arayarak…
- Mobil. Uygulama & WEB. Çözüm Merkezi Website Google Play App Store.
- Yüzyüze. Başvuru. İletişim Noktaları Çözüm Merkezi Şubeleri.
- Kısa Mesaj ile. Başvuru. SMS 1530, MMS, Sesli Mesaj, Mail.
- Faks. Yoluyla. 0212 312 61 99’amesaj Göndererek.

Sedep İBB Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Sosyal ve Ekonomik Destek Programı (SEDEP) kapsamında hayata geçirilen bir projedir. Bu proje, gıda yardımı, erzak yardımı, giyecek, yakacak ve para yardımı gibi çeşitli sosyal yardımların İstanbul'da yaşayan dar gelirli vatandaşlara daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaştırılmasını amaçlamaktadır.

Beyaz Masa, ALO 153 Çağrı Merkezi üzerinden 7 gün 24 saat hizmet veren bir birimdir ve başta engelliler olmak üzere her kesimden kişiye çeşitli konulardaki sorunlara çözüm sunmaktadır. Bu birim Türkiye genelinde belediyeler tarafından uygulanan talep, öneri ve şikayet değerlendirme birimidir.

Sedep Projesi ise Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi (SEDEP) olarak tanımlanmaktadır. Bu proje, Selçuklu ilçesinde öğrenim gören okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Öğrencilerin sorumluluklarını taşıyabilecekleri, makul seçimler yapabilecekleri bilgi, beceri ve yeteneklerin geliştirilmesini amaçlamaktadır.

Sedep Sosyal ve Ekonomik Destek, İstanbul'da yaşayan vatandaşların faydalanabileceği çeşitli destekleri içermektedir. Bunlar arasında Sosyal Destek Kartı (İstanbulkart), Eşya Desteği, Tersine Göç Desteği, İstanbul Halk Süt Desteği, İstanbul Halk Ekmek Desteği, Askıda Fatura, Aile Destek Paketi, Anne Bebek Destek Paketi, Eğitim Destek Paketi, Tablet Desteği, Yeni Doğan Desteği Paketi gibi destekler bulunmaktadır.

Beyaz Masa genel olarak engelliler, kronik hastalar, muhtaç yaşlılar, yoksul ailelerin üniversite eğitimi gören çocukları, muhtaç şehit, gazi ve asker yakınları gibi kesimlere yardım sağlamaktadır. Aynı zamanda diğer birimler aracılığıyla gelen talep, öneri ve şikayetleri de değerlendirmektedir.

Sosyal Yardım olumlu tamamlandı ifadesi, başvurunun olumlu sonuçlandığını ve hak sahibine ayni veya nakdi yardımın teslim edileceğini ya da düzenli merkezi yardım durumunda ödeme döneminde ilgili ödeme yerinden yardımın teslim alınacağını ifade etmektedir.

153 numarasını aramak için telefonla 153'ü arayabilir, mobil uygulama ve web sitesi üzerinden çözüm merkezine ulaşabilir, yüzyüze başvuru yapabilir, kısa mesaj, faks veya e-posta yoluyla iletişime geçebilirsiniz. Bu yöntemler aracılığıyla Beyaz Masa gibi hizmet birimlerine ulaşabilir ve ihtiyaç duyduğunuz yardımı alabilirsiniz.

Geri