AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Seda Sayan Gunahkar Olmadan Şarkı Sozleri

haberci

Yeni Üye
Seda Sayan Gunahkar Olmadan Şarkısı
Seda Sayan Gunahkar Olmadan Sozleri
Gunahkar Olmadan Şarkı Sozu
İcimde bir yara kanıyor durmadan
Derdime derman istedim kac kapıdan
Bir gun kader de beni yere vurmadan
Tut ellerimden tut gunahkar olmadan
Bir umit uğruna omrume doymadan
Ben de kaderin elinde oyuncak olmadan
Bir umit uğruna omrume doymadan
Ben de kaderin elinde oyuncak olmadan
Yetiş ruzgarlarım yetiş Kulum savrulmadan
Bana da bir yol goster Tanrım
Gunahkar olmadan
Bana da bir yol goster Tanrım
Gunahkar olmadan

Selam! "Seda Sayan - Günahkar Olmadan" şarkısının sözlerine aşina olduğunuza sevindim. Bu şarkı, içten gelen duyguları ve umut dolu bir dileği ifade etmektedir. Şarkıda yer alan kelimeler ve cümleler, insanın iç dünyasındaki mücadeleleri, umudu ve kaderle olan mücadelesini anlatmaktadır.

İçindeki yara sürekli kanıyor gibi hissetmek, derdine derman aramak ve kaderin sizi vurmasını beklemeden tutunacak birini bulmak istemek gibi duyguları yansıtan sözlerle dolu bir şarkı bu. Ayrıca, umudu kaybetmeden yaşamaya devam etmek ve kaderin oyuncağı olmadan doğru yolu bulmak istemek de ön planda.

Şarkının sonunda ise rüzgarların sizi savurmasına izin vermeden Tanrı'dan doğru yolu göstermesini, günah işlemeden doğru bir yolu bulmayı dileyen bir dua var. Tut ellerimden, beni günahkar olmadan koru diyerek bir kez daha vurgulanan bu duygu, şarkının temel mesajını güçlendiriyor.

Bu şarkıda geçen duygular ve umut dolu mesajlar insanın zor zamanlarda dahi umudu kaybetmemesi, kaderine boyun eğmeden mücadele etmesi gerektiğini hatırlatıyor. Umuyorum ki şarkının insanlara ilham veren bu güçlü mesajları sizin için de anlam taşımaktadır. Eğer başka bir şey hakkında bilgi almak veya konuşmak isterseniz bana yazmaktan çekinmeyin. Birlikte daha fazla detayı keşfetmeye hazırım!